Muffins

Idag när jag var ute och gick så köpte jag tidningen chick endast 10kr!! jätte bra tidning måste jag säga, synd att det bara är första nummret så var så billigt. I vilket fall som helst så hittade jag ett recept på muffins med sån där god kristyr på!!! + ett smart tips man kunde köpa färdiga muffins och bara ha på kristyren och lat som jag är nappade jag genast på idén!

Gjorde några muffins med hallon kristyr på (den blev väldigt rinnig så man kommer defentivt behöva papper när man äter dom) också gjorde jag några muffins med chocklad kristyr på, och den blev faktiskt bra om jag får säga det själv. Så i morgon när jag bjuder på fika så kommer jag bjuda på dom men kommer absolut inte erkänna att muffinsarna var färdiga haha får se om mina gäster gillar dom!

Bilder från Vadstena


       Oscar gungar                     Här går vi vid slottet! Älskar att gå vid vattnet det är så vackert!

roadtrip till Vadstena

Idag åkte vi till Vadstena, jag, oscar, jocke, mamma och pappa. Varför just Vadstena kankse många undrar nu, jo det var nämligen så här att min kusin och hans familj skulle flytta dit och dom har jag inte träffat på evigheter, men dom träffade vi typ 20minuter så vad gjorde vi då hela dagen... Jo vi kom dit och snodde oss en parkering vid slottet där vi på stående fot intog våra matsäck bestående utav skinksmörgås, cola och wienerbröd mums!
Efter det så ringde vi min syster Maria som varit på semester i Danmark och var på väg hem igen till Örebro och dom var också i Vadstena så där mötte vi upp med hennes familj. Vi spelade minigolf skit kul var det såg ut som en riktig golfbana med konstgräs och bunkrar och grejer roligt värre. Tyvärr har jag inte tålamod riktigt med sånt tycker att det är på tok för många hål..tur man inte spelar riktig golf!
Nåja efter det vilket tog ett par timmar tror jag hade inte riktigt koll på klockan..så ringde jag min kusin (en annan kusin än dom som flyttade dit idag) som låg och sov vid tre tiden hahaha stackarn! eftersom dom bor i Vadsten tänkte vi hälsa på dom innan vi åkte hemmåt...aja i vilket fall som helst så glömde jag nog säga till han att vi var i Vadstena så jag fick ringa han engång till och då sov han igen haha sömntuta där!
I vilket fall blev det som en minifamilj träff där i lilla Vadstena roligt hade vi och jätte mysig sommarstad! tog en liten promenad vid slottet bilder kommer sen! är jätte trött därav det lite virriga inlägget...

Grattis Spanien!!! EM guld-08!

Midnattsolsrallyt-08

Idag har vi varit och kollat på olika bilar som tvälar i midnattsolsrallyt.
 

Iden här fina rosa bilen åkte ingen mindre än............

(eva röse)

Fick ett ganska bra kort på henne, ville ju inte gå allt för nära!

Oscar tyckte det va kul att sitta i bärselen och få se lite mera......och syster min tyckte det var så här kul......

hahahaha...
Det var våran dag det, åkte mest in till stan för att få se Mikael Persbrant som också är med och tävlar men han skulle tydligen inte komma förrens klockan 21.00 och det tyckte jag var så sent så vi åkte hem istället.

Tävling!


klicka här!

bilder från dagen


åååh en kamera!


mor och son!

Längtan!

Just nu är jag inne i en period då jag längtar väldigt mycket..
Jag längtar tills vi ska flytta hus/radhus (måste bara hitta något först)
Jag längtar efter en riktig sommar med sol och värme
Jag längtar efter att min sambo ska komma hem från jobbet
Jag längat efter helgen
Jag längtar helt enkelt....

Undrar om man någonsin kommer att var nöjd med livet och tillvaron som det är just då eller om man alltid kommer längta till nästa steg i livet...en liten fundering bara!

Vad tror ni?

Är det inte typiskt!

Idag var Oscar jätte trött sådär övertrött så att det var väldigt svårt att somna. Han vaknade klockan 8 imorse och somnade inte om förrens nu, väldigt ovanligt ofast så är han vaken 2timmar(högst 3) och sover sen 40minuter ungefär.
vilket fall som helst så låg vi i sängen och jag sjöng för honom som jag brukar och sen brukar han somna men nej inte idag, så jag la han på min mage och vips där somnade han på en gång! Och självklart så ska vaktmästaren vara ute och klippa gräs och spika staket och föra en massa oljud just nu när oscar sover (ja jag känner mig som en gammal surkärring).
 
Idag är det tvätt tid med! massor med tvätt har ju inte tvättat på 1,5vecka........




update: Oscar äter nu välling varje kväll innan läggdags, och två kvällar i rad har han fått i sig 200ml!!!


JAG ÄLSKAR KAKOR!

huvudsaken är ju att man bara äter godis en gång i veckan ;)


vilken lång vecka!

Känns som att det kunde ha varit fredag idag, men det är ju bara onsdag buuhu..är inne i en sån här trött period just nu orkar typ ingenting men ska tvinga mig ut på en lång promenad idag det var längesen...
 Annars händer det inte så mycket idag, hoppas ni får en trevlig dag!

En dag på stan!

Idag åkte jag och Oscar in till stan för att äta lunch med emma, ellie och sara, men blev bara jag och emma som åt lunch. Men vad gjorde det vi har ju alltid varandra hon och jag (och Oscar så klart) Sen gick vi en sväng på stan med sara och ellie..känns som att man blir helt ensam nu när alla åker i från en. (snyft) 
Tycker det varit kul att fått träffa sara, hon och ellie verkar så kära och nyförälskade!
Jo förresten blev inte min nya design fin! tusen tack till emma som kan sånt!


Läste en sjukt bra bok igår en lättläst pocketbok som får en att sitta och små le för sig själv!
Boken heter Jenny S och författaren heter Denise Rudberg.

vi testar den nya designen


då kollar vi  hur det hela ser ut med den nya designen.
god natt världen! (:

kram em (http://golander.blogg.se)

uppdate: vi nöjer oss med detta för i dag och fortsätter i morgon (:

Sommarstädnig av blogg

just nu håller golander.blogg.se att göra om min blogg, eftersom hon kan trolla fram vackra ting med sina magiska fingrar så har jag nu överlåtit min blogg till henne! evigt tacksam eftersom jag är totalt okunnig inom detta området..

måndag ska farmor vara barnvakt åt Oscar och jag ska få lite ensam tid härligt!
tisdag ska jag träffa emma, ellie och sara! emma ska åka bort från mig i en hel vecka och denna hela vecka ska hon spendera i Turkiet inte ett dugg avundsjuk!!! Och ellie och sara ska åka hem igen tråkigt ju!

Det var planerna för veckan kanske åker och hälsar på pappa någon dag med!


kramen

Välling!

Idag åt Oscar äntligen välling, hela 1,5dl klämde han i sig! hoppas nu att det håller i sig bara får försöka ikväll igen!
annars har det nog inte hänt så mycket sen sist ha en bra dag kram!

Midsommar firande

Igår var det midsommar och dagen bjöd på fika hos Therese, hände en lite rolig sak när vi skulle sätta oss och fika. Vi hade dukat fram fika bestående av rabarberpaj bakad av mig (mycket god hihi), en mjuk kaka och kakor stor fika alltså och många var vi, Maria, Åke, Nisse, Pelle och Olle från Örebro var där och mamma o pappa och så vi då då klart. Vi hade dukat fram fika och skulle sätta oss och själv klar kommer det ett par stänk men vi tänker att det ska vi nog kunna härda ut det är ju trots allt midsommar. Men ett par stänk blir till väldigt mycket regn så vi får skynda oss att bära in allting igen och självklart så slutar det att regna då! Snacka om att grannarna måste ha haft roligt när dom tittade på oss haha...
Efter fika hos Therese så åkte vi till mamma och pappa för att äta god sill lunch åt dock ingen sill men allt annat var gott!
Sen gick jag och mamma till stadsparken för midsommar firande (dom andra åkte bil) Måste bara säga att stadsparken måste ha det sämsta midsommar firandet jag varit på! så vi åkte hem igen. På kvällen grillade vi och åt gott!
För att summera dagen så var den jätte bra!


Idag har vi städat och ska åka till Ica Maxi när oscar vaknat och ätit lunch!

Forstatt trevlig Midsommar!

veet

Har provat veet hårborttagningscreme på mina små ben precis, förbluffande nog så funkade det! as bra ju!












Veet Hårborttagningskräm


Har du 3 minuter? Det är allt som krävs för att göra din hud mjuk, slät och hårlös i dagar. Har du ont om tid? Veet® Creme avlägsnar oönskad hårväxt på bara tre minuter.

Magin finns i hårborttagningscremen - allt du behöver är varmt vatten och den smidiga lotionstuben. Sötmandel och mineraloljor lämnar din hud silkeslen, sexig och redo för vad som helst. Eftersom hårborttagningsmedel löser upp snarare än skär av hårstråna tar det mycket längre tid för dem att växa ut igen jämfört med rakning, och du slipper stubb. Veet® Creme är framtagen för att användas på ben, armar och bikinilinje. (Ska ej användas på huvud, ansikte, bröst och intima områden.)

Det har aldrig varit så lätt och gått så snabbt att kunna njuta av långvarig silkeslen hud. Släpp loss magin från Veet® Creme och du är redo att möta världen - silkeslen och stressfri.

Förpackningen innehåller

150 ml Veet® Creme
1 Perfect Touch-spatel

20080619

Idag fyller min älskling 7 månader Grattis till Oscar på hans stor,lilla dag!


gåstolen är riktig hit

Usch jag är så trött så att ögonen svider, men dagen har varit lång och bra!

Har varit i vättersnäs hos emmapemma tittade på när hon och Julia städade emmas rum. Fint blev det Julia var väldigt bra på att städa! ;)  Efter storstädningen gick vi ut och gick hittade även en lek park som vi kunde leka i (oscar).

Hoppas att denna natten blir bättre än dom två som varit liten har sovit dåligt, täppt i näsan är stackaren tror nog att det är flera tänder på G!
 Oscar gillar verkligen sin lilla gå stol han kan springa runt och känna på allt som varit utom räckhåll innan, kanse detta gör att han även kommer lära sig ordet nej snabbare..? 

saker som är kul att pilla på just nu:
 -toalett locket är roligt att slå på
 - det är roligt att dra i kökslådorna (ska sätta i säkerhetsspärr i helgen)
 - det är roligt att spegla sig själv i både speglar och TV apparater

Nej nu är det godnatt verkar som att sverige ändå inte kommer att vinna.

pixiekids

Sommar rea på barnkläder hos Pixiekids
Jag är med i Pixiekids tävling om ett valfritt plagg! Pixiekids säljer coola & snygga barnkläder för barn från 0-8 år. Här finns barnkläder från bl.a. Appaman, Franka, HJORTH, Kik Kid, Nanoou, Mini A Ture och Lucky Wang. Just nu är det sommarrea hos Pixiekids!

senaste inköpet

en bebis cab.....



Lill killen är orolig på nätterna har titta på klockan en gång i timmen sen klockan 01.00 i natt, ligger o gnyr och har sig vet inte om han är vaken men jag är det! Ska till BVC idag så tänkte fråga om det kan vara tänder på väg för då kanske man kan ge en alvedon innan nattetid.. Annars sover han hela dagarna nästan igår sov han 6,5 timmar på hela dagen galet mycket för att vara så stor..

helgen i bilder


Fredagen innan vi åker till pappa/morfar och hälsar på.


Lördagen var vi på kalas i Göteborg där Isak fyllde 1 år!
tårtan var go´ tyckte Isak!

Oscar tyckte att tårtan såg väldigt god ut men fick inte smaka, han fick fruktbägare istället!


Söndagen gick vi till Stadsparken, Oscar trivdes bra i sina solglasögon

Provade att gunga lite men var på tok för trött så höll på att somna istället!


Otursdag?!

Idag åkte jag och Oscar till pappa och hälsade på, Therese kom och mötte oss vid busshålsplatsen för att sen gå uppför den långa långa backen. vi åt god mat som mamma lagade och blåbärs paj och äppelpaj till efterätt mmmm gott! Imorgon bär det iväg till Göteborg för att fira min bors pojk Isak som fyller ett år! Helgen kommer att spenderas hoss mamma och pappa eftersom Jocke ska på biltävling på Mantorp(om bilen fungerar).
Trevlig helg allesammans

GRATTIS TILL ALLA SOM TAGIT STUDENTEN!

A6

Var ju på a6 igår med Lina så bra var det, vi fikade kikade i affärer och skrattade och tjatade massor! När jag kom hem runt åtta snåret möttes jag av en halvt panik slagen pappa och en glad bebis! tydligen hade kvällen utspelat sig som så att Oscar hade fått gröt och hade ätit jätte duktigt en och en halv portion efter det somnade han då var klockan runt 18.00. Bra tänkte jocke då sover han tills jag kommer hem vid 19.00 hade han vaknat igen och letade så klart efter mamma, gnällig blev han och Jocke försökte med allt och till slut försökte han med mera gröt och då åt han upp en hel portion till!!!! då undrar man ju hur mycket som får plats i denna lilla kropp. Glad blev han iaf när jag kom hem, båda två blev nog glada. Så emma kvällen hade gått så där....men men jag måste ju få komma iväg en stund jag med!

Idag kommer emma, ellie och sara på fika trevligt!

Fika

Idag ska jag och Lina och in till stan utan våra kära barn och fika första gången vill jag påpeka! kul ska det blir och jag hoppas det kommer gå bra här hemma med.
Idag ska vi gå fram till leksaks affären och leta efter en leksak till Isak som fyller 1 år!

Ha en bra dag och blås inte bort!

E som i Emma

Idag har jag träffat emma för första gången på flera veckor, har ju varit lite osams men inget som inte går att lösa!
Vi gick på stan, shoppade lite smink, åt lunch och pratade en massa!

Idag kommer Elli och hennes Sara hem också eller hem dom bor ju inte här men till jkpg iaf, så hoppas på att få träffa dom någon dag! Ikväll blir det fotboll är väl så där intresserad men spelar sverige så måste jag ju titta.

.

ska nu lyfta mina fingrar och göra slut på den sista energin jag har för idag...24000 steg på en dag team sneakers slutar tävlningen med 1 mil i skogen! När vi trodde att vi nästan var vid bilen igen kom vi fram till en glänta med en vacker utsikt över vättern  och vad är det som skådar våra ögon bankeryd och domsand buhu vi gick in i väggen men det var bara att bita ihop kunde ju inte bara sätta oss mitt i ingenstanns i skogen och vänta nej det var bara att fortsätta att gå. Kommer ALDRIG upprepar ALDRIG gå 1 mil i skogen igen inte på kvällen iaf, då får det bli dags utfykt med fika!.


GODNATT!


Första doppet!


Bara tårna som badade och det tror jag nog oscar tyckte var lagom, han fick bada i baljan hemma sen lite varamare temp där!


gårdagen

nu kommer uppdaterningen som jag glömde bort igår...
 
Hade det hur mysigt som helst hela dagen i går, vi åkte till Gränna och åt mat nere vid piren JÄTTE gott! och så köpte vi med oss räkor hem visade sig att 2hg är på tok för lite till 2personer men nästa gång så vet man ju det. När vi kom hem så fick vi besök av Fredrik och Martina som nyss hade kommit hem från Mallorca bruna och fina var dom trots halv bra väder. På kvällen dukade vi fram baguetter, räkor, räksallad, jordgubbar och grädde mums!


I morse så åt vi god frukost jag och jocke gjorde jordgubbs smoothie jag tyckte det var gott iaf inte jocke men men..nu har vi städat och väntar på att lillen ska vakna så kankse vi drar ner till beachen sen ha det gott och njut av sommaren!

Överraskning

idag ska vi träffa Lina, Åke och Anton vad vi ska göra vet jag inte för det är nämligen Jocke och Åke som har hittat på, så denna dagen är en överraskning måste erkänna att jag är en smula nyfiken på vad som kommer att hända!
kl 13 bär det i väg uppdatering kommer!


Barnvakt

Idag har vi haft barnvakt åt lille oscar, mormor och morfar var det som stog för den biten. Allt hade gått så jätte bra han hade ätit bra och sovit en liten stund. Och vad gjorde då mamsen och papsen med denna barnfria tid, shoppade loss på A6 så klart!!!!
Hittade ett par jätte fina Jeans från BIKBOK har aldrig handlat nåt därifrån tidigare men riktigt bra jeans hade dom iaf! lite dyrare än vad jag hade tänkt lägga på ett par byxor men dom satt som ett smäck på mig så var ju bara tvungen till att ha dem, fyndade även tre linnen från HM och surprise oscar fick bara ett klädesplagg stolt över mig själv! Efter A6 åkte vi till mormor och morfar och fikade VÄLDIGT goda bullar :P

Efter saft och bullar åkte vi till Axamo och solade och badade hmmm tårna iaf (det var kallt), en helt underbar dag helt enkelt!

Balkongen igen

sitter på balkongen idag igen är så skönt här ute! igår hade vi föräldrar utbildning, vi fick lära oss vilka säkerhets grejor man ska inhandla och sån mycket bra info!fick se en film som jag redan sett en gång. När jag gick BF på sanda så visade dom samma haha bra uppdatering!

Nu börjar allt falla på sin plats igen, mamma och pappa på väg hem igen skönt att allt gått bra. Man blir ju orolig så klart. Känns alltid tryggt att ha dom nära. Mina skattepengar har komit så nu blir det lite shopping tjoho!
Funderar på att köpa en gå stol åt oscar men vet inte riktigt om han är för liten för den än, någon som vet?
nu vaknade lilleman hej på er!

Tävling

s

psst denna snygga kamera kan ni vinna om ni går in på shopaholicmamman.blogg.se

Balkongen

vad härligt det är med sommaren! Oscar sov till kl 8 idag så fick en rejäl sovmorgon. Så idag har vi ätit lunch ute på balkongen och sen har vi lekt ute på balkongen har skugga fram till kl 13 här ute så det är perfekt att vara ute och leka då!
Just nu sover lill killen och jag sitter på balkongen och bloggar HÄRLIGT! nog med balkongen nu...ska ut och gå en sväng sen kankse vi hittar någon bra gräsplätt och sätta oss leka på får se får se, annars får jag gå hem till jockes föräldrar, är nästan för varmt i lägenheten på eftermiddagarna nu..I morgon blir det bull bak!

Dagen som varit!

dagen började med att vi tog en promenad, vi avslutade promenaden i en lekpark. Oscar fick också gunga tyvärr hade dom inga bebis gungor så han fick nöja sig med att sitta i mitt knä. Han tyckte nog att det killades i magen för han skrattade så!

undra vem som tycker det är roligast........

Efter lekparks besöket så gick vi hem och vilade oss lite för att sedan säga hej då till mamma o pappa. Och nu har vi avslutat dagen med grillning hos jockes föräldrar jätte gott var det lax med bacon omlindat och potatis sallad mums..!



blommor är fina tycker oscar!

RSS 2.0