Ett glädje bud!

Stod på den där hemska saken som utläser vikten, alltså vågen men tror det eller ej så har jag gått ner till 54kg bara 6 kg kvar tjoho!

Blir inte att jag åker till mamma och pappa i morgon, mamma har fått vinterkräk sjukan så vad ska man hitta på imorgon dagen då, em har du skola????????

Skallra

jo förresten det har jag glömt bort att berätta, häromdagen så greppade Oscar tag om sin skallra det var jääte gulligt och han är så duktig det hela slutade dock med att han fick den på kinden och började gråta han har inte riktigt kolla på sina små armar än!

Och idag kommer mamma och pappa hem längtar!

FEL DAG....

Idag var det besök på BVC igen 2månaders läkarundersökning men tyvärr hade jag (tar på mig den) förväxlat dagar så igentligen skulle vi ha varit där i går jaja man är väl bara människa eller. Så alltså väcke vi vå lilla guldklimp kvart i åtta i onödan i morse(han brukar sova till halv tio ungefär). Men vi mätte och vägde honom och han har gått upp ännu mera på en vecka ca 500g så nu väger ha 6kg och är 61,5 com lång!
Ikväll kommer Lina, Åke och Anton på fika det ska bli trevligt.

Mina tankar går till lilla Pelle som har brutit armen stackarn hoppas han blir bättre snart.
 

Förlossningen

tänkte skriva min förlossningsberättelse  bara två månader senare!

Jaha då ska vi se, vaknade vid 7 tiden på morgonen och kände att jag hade lite sammandragnigar ungefär 15min mellanrum och gjorde inte särskilt ont. Efter några timmar så var det lite tätare mellan men hade fortfarande inte särskilt ont och vi bestämde oss att åka till mina föräldrar och fika lite. När vi kom hem igen så var det cirka 7min mellanrum och gjorde nu lite ondare. Jag och Jocke bestämde oss för att gå ut och gå, så ut gick vi men vi kom inte särskilt långt det var alldeles för jobbigt och dom få människor vi mötte tittade konstigt på oss. sen efter det kom det igång ordentligt och vid 22 tiden på kvällen bestämde vi oss för att åka in.

Väl framme på sjukhuset visade det sig att jag hade öppnat mig 3 cm alltså 1 cm för att få bli inskriven så jag och jocke väntade nere på förlossningen och efter en timme hade jag öppnat mig 4 cm jippi tänkte jag det här kommer ju gå fort! fick komma in i vårat egna rum, tog då ett härligt bad satt där ungefär 1 timma. efter det ville jag börja med lustgasen och den fungerade jätte bra! några timmar senare hade jag riktigt ont och hade öppnat mig 7cm och bad då om att få bedövning och dum som jag var gick jag med på att få sterila kvaddlar fy fan vad ont det gjorde att få dom sprutorna rev sönder jockes arm stackarn.  Kl 07.00 ett dygn efter första sammandragningen så var det skift byte och äntligen var det någon som tog tag i det hela och försökte få det att gå fortare frammåt, hon tog hål på hinnorna och satte in värkstimmulerande dropp efter ett tag kände hon efter och jag hade öppnat mig nästan 9cm JIPPI snart klart! Sen hände det ingen ting och hon ökade på droppet och kl 12 hade jag öppnat mig 10cm och fick då krystvärkar men lillen kom inte längre ner och hon fick hämta dit en läkare som skulle titta på mig hon kände sa ingenting sen gick hon och barnmorskan ut och pratade i korridoren kom in igen tittade lite och jag bönade och bad att dom skulle göra så att lillen kom ut nu, för nu orkar jag inte mera och hon frågade om jag ville snittas JA! dom gick ut och pratade i korridoren igen och nu kom hon in och sa att det blev kejsarsnitt.
fick då dropp som skulle ta bort alla sammandragningar och en narkosläkare kom och pratade och berättade hur han skulle sätta bedövningen kl 14 blev jag flyttad till operations salen. Jag fick bedövningen och några sekunder senare var smärtan som bort blåst härligt! 14.36 kom han lille oscar det bästa som hänt mig!
Skulle jag göra om det?så här i efterhand absolut!

LÅNG DAG

image7


Fin bild på älskings pojkarna

annars en vanlig dag, har varit ute och gått en sväng med Lina och Anton. Jocke ska jobba över idag så han kommer hem sent med anrda ord en lång lång dag.

Fossingar små

Söndagen är här med härligt vinter väder, tog en liten promenad jag,jocke och oscar men halt var det!
Snart ska vi börja med pajen, Emelie, Jani och Tensia ska komma idag och äta middag med oss.

Igår var stora Oscar här trevligt. Lilla Oscar har börjat tycka det är kul att dra sig upp med armarna, och sitta på pappas magen och titta på sina små fossingar!
Mamma ringde precis och dom hade det jätte bra skulle ner och få massage och sen skulle dom på SPA, bara lite avundsjuk(: !

TACKAR

tjejkvällen blev lyckad, tacos och skulle sen titta på lets dance men det blev inte så mycket av det mycket tjat iaf!
vill tacka emma för renoveringen av bloggen den blev super bra! snart blir det städning här hemma,en väl behövd!
har förresten börjat tappa mycket hår tycker lite synd om oscar känns som om han har hår överallt.

tjejkväll

Nu är vi båda kort håriga jag o emma har klippt av oss håret lustigt känns det men skönt att slippa trassla in sig i sitt egna hår(:
Jaha då var det tillbaka till det gråa och tråkiga regnet usch! Idag ska jag och oscar iväg till Lina och Anton, Joakim och Åke är på fest på jobbet. Emelie skulle nog komma också, alltså tjejkväll med två små pojkar!

Ikväll har Emma fest hoppas den blir bra, och widell fyller år GRATTIS

Ska ut i regnet snart ska köpa godis till ikväll  hej svejs

SOL SOL SOL

 Nehe är det sant har solen vågat titta fram idag! Ska gå en sväng med Lina och Anton nu om Oscar vill vakna....

sorry fel av mig

själv klart menar jag att vikten är 5589g (:


Idag åkte jag och Oscar in till stan, Jag klippte mig blev dock inte Nicole Richie frisyr men kort,uppklipt bak och snedlugg fin fint!
Sen åkte vi till mina föräldrar och sa hej då för en vecka, dom åkter kanarieöarna...vill med vill med bort till sol och värme...får nöja mig med värmen från Oscar och det är ju inte fy skam det heller!

in o duscha bort allt hår som ligger och kliar i naken puss o hej

BVC

Idag var det dags för besök på BVC. Oscar somnade precis innan vi kom innanför dörren så han var inte glad när han blev väckt ur sin skönhets sömn skrek o skrek o var allmänt butter... 

allting var bra på vikten följde han kurvan precis på sträcket på längden låg han en bit ovanför sträcket


Vikt: 55889g
Längd: 61,5 cm

trevlig dag önskas!

RENOVERING


Ursäkta röran!! - en renovering pågår!

En designändring kommer att ske men än är allt inte klart. Detaljerna saknas, men det kommer!
får bli morgondagens projekt.
Nu blir det skönhetsömn för min del!

/emma (golander.blogg.se)

Måndag

helgen har varit bra, lördag kalas och i söndags förlovade vi oss på den dagen då vi träffades första gången för ett år sedan, mysigt var det.
På eftermiddagen åkte vi iväg till mina föräldrar där vi fick god mat, och oscar fick fina kläder av mamma och pappa! Idag har det varit lite konstigt väder regnat,sol,regnat,sol och sen kom värsra hagelskuren hoppas det blir bättre snart så man vågar sig ut! Therese ringde precis hon har beställt klipptid på onsdag ska bli skönt med en liten kortare frisyr! funderar på något nicole richie liknande...



Kalas för två!



I dag den 19 är det kalas för två, oscar 2månader och Marcus 30 år ska ge oss i väg i stormen snart..tänk så blåser vi bort ....  

Emma vi tackar för  slipsen!

snart dansar vi in fredag kvällen!

image2
let´s dance, carl-petter kommer dansa rumpanav sig(:

dagen då oscar blir 2 månader

fredag idag, och helgen är nu nära då två blir tre! denna helg är det 30års kalas och 2månaders kalas...sjukt fort tiden går hela två månader är plutten redan får snart kalla honom för stora plutten.

veckan har varit förkyld oscar har dratt på sig hosta och halskatarr stackarn, så det har varit besök på vårdcentralen i stan hälsan..trivdes inte med personalen där bitch.

skulle ha varit på vägning och mätning på oscar och föräldrar träff men lillen var sjuk så vi fick gott stanna hemma.

oscar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0