kick it.



imse vimse spindel.

Bara en dag kvar nu på kursen och sista dagen firas så klart med en tenta! JIPPI! Måste nog ta och erkänna att jag inte gått in med 100% för att plugga till tentan. Eller rättare sagt så har tiden inte riktigt funnits för att kunna göra det om man nu inte räknar med nätterna... Och nu sitter jag här dagen innan och rå pluggar (precis som man inte ska) och för att få lite extra underhållning så har jag fångat en spindel under ett glas, är faktiskt lite fascinerad över att den orkar springa runt, runt varv efter varv utan att tröttna och inse att ingen kommer någonsinn släppa ut den dumma tröga lilla spindeln igen moahahaha....

Okej jag erkänner det här spindel plågeriet är i grund och botten ren och skär rädsla för att gå nära och ta i en spindel!! Kommer nog att få lite svårt att förklara för Oscar varför det är en spindel under ett glas mitt på golvet..hm kan väl inte med att säga att jag inte vågar röra den, vill inte föra över fobin på min son...klurigt det här minsann...


så trött!

på dessa sjukdomar som drabbar oss, är det inte snorigt eller hostigt ja då är det ögon eller öroninflammation, det senare fick Oscar igår. Hämtade Oscar på dagis då personalen berättade att han hade feber, ringde då genast ner till vårdcentralen och krävde att få en tid! Äntligen efter två veckors tjatande så fick vi komma dit och en jätte duktig läkare tittade på honom och skrev ut pencellin mot förkylning och öroninflammation plus hostmedecin. Så nu ska vi nog bli helt återställda igen hoppas jag!

Idag har vi städat och grejjat här hemma, åkte en snabbis och köpte lite blommor så nu känns det mycket fräshare här hemma!!

Senare idag ska vi klippa äppelträdet och plantera ut några blommor i trädgården.

snicksnack om blöjjor, skola och godisfabriken

Snart är helvetes veckan nummer ett avklarad och då var det ju bara en vecka kvar av ångest och stress, sjukt gött! Imorgon är det dags för två stycken litteraturseminarium och på fredag är det tredje och sista seminariet i denna kursen.

Idag har jag varit i skolan, efter skolan hämtade jag Oscar lite tidigare och vi hann både vara ute och leka och inne på hans rum och leka med de nya leksakerna som han har fått utav Tussie (Sussie) som var och lämnade leksaker, spel och pussel till Oscar igår. Efter lek och mat åkte vi till Oscars farmors jobb (godisfabriken) och gjorde ett litet studiebesök där, vilket var mycket spännande och lite läskigt tyckte Oscar och självklart fick han smaka på lite godis direkt från bandet. Jissa om han har pratat om farmors jobb här hemma ikväll!

Idag har Oscar varit helt blöjfri på dagis, vilket hade gått jätte bra berättade hans fröken Agneta och det känns bra att det funkar även där nu, vi har ju faktiskt varit nästintill blöjfria sen jul här hemma!


för tips kontakta Emma


thesuburbangirl.blogg.se

Det kallas inte fusk.

examinationen i svenska gick galant, med en sådan härlig lärare så kände man sig hyffsat trygg faktiskt! Vill även passa på att ge extra credit till min goá studiegrupp!
Så nu när jag är hemma och klar med svenskan så ska jag genast kasta mig över nästa uppgift som ska vara klar ibörjan av nästa vecka, jippi!

Men det är lugnt mina vänner för jag har min studikamrat Catrin och vi är ganska B, också har jag ju super smarta Emma som ger tips på genvägar i plugget, kan inte bli bättre!!!!

the show most go on!

Har varit på en lite trip till Örebro, där vi var och såg min storasyster Maria uppträda med sin grupp sexkex, super duktiga tjejer som både kan dansa och sjunga!
Här kommer lite bilder från kvällen;


Finaste!



coola militärbrudar

Imorgon har vi examination i svenska, då vi dels ska berätta ett barndomsminne..hehe har suttis och skrivit ner ett barndomsminne jag har plus att jag lagt till lite extra effekter för att få det hela lite mera spännande, vi får väl se om mina klasskamrater kommer våga höra på hela!!!

sagan om tutankhamos grav av: Susanne Norlin

 


drippdroppdrippdropp våren är på ingång.

Oscar sjuk och mamman nära ett stress sammanbrott, men du jag vet att det finns de som har det värre, och ändå kan jag inte låta bli att beklaga mig. Har tänkt på en sak just om hur mycket man ändå klagar över saker och ting typ som om att det skulle kännas bättre om man fick ur sig just dom orden som ligger och gnager i en, för att sedan märka att det inte gjorde någon skillnad....lustigt det där.

Ligger i sängen och fryser och känner mig allmänt uttråkad, utan för hör jag snön rasa ner från taket med dunder och brak, det är nämligen plus grader och sol idag inte illa det även om det är lite lustigt att det kan skifta så fort för inatt när jag var uppe så snöade det massor...

Ska nog ta med mig Oscar ut en sväng och leka när han vaknat, det är ju nyttigt med lite frisk luft!


sjukstuga igen.

Första dagen i skolan avklarad, och jisses vilken chock är ju ap mycket kvar att göra på endast tre veckor!! Hur ska jag hinna med allt? får typ börja arbeta både dag och natt...hm ja kommer nog vara ett vrak efter dessa tre veckor blääää!

Här hemma är det sjukstuga igen, inget roligt känns knappt som att Oscar hinner bli frisk mellan gångerna. Den här gången har ögoninflammation drabbat oss, eller jag Oscar. Inget roligt att se honom gå klia sig i ögonen hela tiden. Imorgon får det bli ett besök till vårdcentralen då vi ska kolla upp hans hosta som aldrig verkar ta slut.

Idag har jag och jocke iaf varit iväg och köpt kläder till både Oscar och självaste brudgummen och imorgon är det min tur att köpa klänning, ska prova den engång till för att sedan få den insydd och upplagd! Känns som att de stora pusselbitarna börjar falla på plats och att det bara är små detaljer kvar, väldigt många små detaljer :)



att vara nöjd med livet känns inte alltid lika enkelt.

Det här med bröllop kan vara sjukt jobbigt ibland, mycket att tänka på och många att ta hänsyn till! Jag är en sådan person som vill att alla ska vara lyckliga och trivas och för att uppnå det så måste jag vrida mig själv utan och innan ibland. Vissa beslut är sjukt jobbiga och ta och det är inget som jag hade önskat behöva ta.
Men jag får försöka ha slutmålet i sikte och tänka på allt roligt som kommer att hända, och försöka glömma de dåliga stunderna. Det är inte lätt när man ska göra flera personer nöjda.


fischka!

Som det heter på Oscar dialekt! Helt underbart med sol, varmt och skönt! Fatta egentligen så är det inte varmt utan snarare mot nollan men ändå tycker man att det är varmt ute, snacka om att man har vant sig vid lägre temperaturer..
Idag har vi iaf varit ute på en sjö och fiskat och grillat korv alldeles underbart mysigt! Försökte lägga in några bilder tidigare men det funkade inte riktigt så ska försöka komma ihåg det en annan dag istället.

Igår var min morfar, Britt, Claes, mamma, pappa, Alexander och Therese här på besök, vi fikade och hade det jätte trevligt, det är ju inte varje dag som vi ses. Så denna helgen har varit lugn och skön, får hoppas på att veckan bli likadan men nåt säger mig att det inte blir så.....


will you marrie me?

Nu har äntligen inbjudningarna skickats iväg, och jag kan nu även här berätta att jag och Jocke ska gifta oss, som några utav er redan säkert listat ut!!
Bröllopet äger rum den 22 maj i habo kyrka, alltså samma kyrka som Oscar döptes i. Prästen vet jag inte vem det blir än men hoppas på att det blir samma som döpte Oscar eftersom vi redan har träffats plus att jag tycker han var jätte bra! 

Jocke friade till mig på alla hjärtans dag! Vilket var jätte mysigt och gulligt gjort utav honom, kärlek!
Så ni får räkna med mycket bröllopsprat här på bloggen nu!

 


RSS 2.0