ingenting

jaha så var det fredag igen kommer bli en lång fredag eftersom jocke ska ut med jobbet och kommer inte hem förrens sent, känns så segt! Idag är jönköpings marknad med vill ju gå dit ikväll men men får väl göra det nästa år..

Igår hade vi det jätte trevligt på TWIN åt jätte god mat och hade trevligt sällskap bättre kunde det inte bli..eller jo kunde ha lyssnat på jocke och tagit ett par andra skor (hade ett par svarta höööga pumps ajajaj) i helgen kankse det blir stranden om det inte blåser hoppas hoppas!

min lilla flörtis!



Idag har vi varit på BVC Oscar charmade alla så klart! hihi läkaren tyckte att han hade så fint leende att man kunde ha det som omslag på en barnbok! fin kommentar tyckte jag!

Oscar väger nu 7950gram och är 68cm lång han ligger perfekt på kurvan min lille grabb!
Vet inte om jag har skrivit det men han har nu fått två tänder nere och jag tror det är fler på väg för det hemskt mycket dräggel och bita på allt hela tiden (inklusive mig). Han har blivit jätte duktig på att sitta också!

Morsdag!

Idag är det mors dag och det har vi firat med god frukost, promenad i Munkaskog och våfflor med rabarbersylt super gott!
Och jag  vet att det hänger en blombukett till mig men på fel dörr hihi!

Grattis alla mammor och ett särskilt grattis till MIN MAMMA!

Oscar hjälper till!

Klart jag uppfostrar min pojke till att hjälpa till hemma! :) haha var väll mera att han stängde av vattnet när jag försökte diska efter lunchen, men kul hade vi!


slog inte 13000 steg idag men gick iaf 11000 och det är ju hyffsat iaf!

onsdag

Idag har jag varit duktig!
Jag har varit ute och gått med Lina och Anton
Sovit en stund mitt på dagen med busungen min
gått 5,5km med team sneakers och pappa
+ att jag fått ihop till 13000 steg!

ska försöka slå det i morgon (med betoning på försöka)
nu är det fotboll!

jag och syster yster


HURRA!!!!!!!!!!!!!!

Idag fyller min älskling 6 månader, han har blivit så stor min lilla pojke. och dagen till ära har han fått efterrätt och välling, det första tyckta han var gott det andra alternativet var inte poppis alls hmm får fortsätta och kämpa med flaskorna!

rosa rummet

helgen tillbringade vi i vadstena där vi firade min farmor som fyllde 80 år! alla mina syskon var där, pappas syskon och kusiner allt som allt var vi runt 30 pers!! vi blir många när vi sammlas allihopa. tyvärr har jag inga bilder för jag glömde min mobil hemma, men jag överlevde en hel helg utan min mobil det hade jag inte gjort för två år sedan! kankse är det då man är vuxen??
Jag, jocke, oscar, therese, mamma och pappa sov på ett pensionat som var jätte mysigt solgården hette det tror jag så ska ni till vadstena så kan jag rekommendera det! vårat rum hette rosa rummet (ja det var rosa). Mamma och Pappas rum var finast det hette lejonrummet och dom hade kakelugn och soffor jätte fint!

helgen har alltså varit bra!


månad för månad

0 månader
1 månad
2 månader
3 månader
4 månader
5 månader

bättre kan det bli...

11337 steg!

Jag, mamma och Therese gick 5,5km idag fort gick vi och trögt gick det upp för den lååååånga backen annars så tycker jag att vi knatar på bra allihopa!
Regnet föll på oss men som tur var så var det inte jätte långt till bilen. Mamma har rekord på 18000 steg något hmm får väl se om man kan toppa det nån dag!


Oscar 1 dag gammal
liten oscar

sisådär

Träff med Lina och Anton och en promenad, så har dagen sett ut!
Steg räknaren avslutar dagen med 7334 steg!

Tävlings start!

Idag var det tävlings start med ta steget, så för att börja bra så gick jag och Therese en runda mitt på dagen och har nu avslutat första tävlings dagen med 5,5km och 14000 steg!

borta

Nu är den borta och kvar återstår ett hål...
Läkaren skar bort den dumma bölden på mitt lilla finger, fick sen ett plåster och sen var det klart. inte ofta man får betala 100kr för att få bli skuren i fingret, le och säga tack så mycket hmm aja hoppas va det nu var inte kommer tillbaka!

3988steg idag alldeles för lite men usch vad trött jag varit idag och tävlingen börjar ju i morgon!

till läkaren

ska till läkaren i dag och titta på mitt finger...hoppas det inte är något allvarligt och hoppas dom inte måste sticka hål på den eller något sådant....

Stockholm!

I lördags så tog vi en liten tripp till Stockholm, jag, Oscar, Jocke, mamma och pappa. Vi hälsade på min morfar och Gun åt den godaste tårtan på länge! Sen åkte vi runt och tittade ute på värmdö och ingarö. Hälsade också på min moster Maud och Åke dom blev överraskade för dom visste inte att vi åkt upp till Stockholm!
Oscar var på strålande humör hela tiden och tyckte det var jätte roligt att träffa nya människor. Han tyckte däremot att det var lite jobbigt att åka hemmåt igen kom inte riktigt till ro i bilen men det gick bra fick sjunga och busa med honom!

Idag har vi gått tipspromenad, grillat hos Jockes föräldrar mycket gott!

14500 steg har jag gått idag!

Uppdatering

10072 steg avslutar vi dagen med!

Föräldrarträffen gick bra, Oscar tyckte det var roligt med dom andra bebisarna. kom inte så många vi var 4familjer utav 7 st  hmm tror att dom andra skolkade och stannade ute i solen istället!!!

på promenad

Vilken härlig sommar dag vi har i dag! Har varit ute och gått en sväng jag, oscar, anton och lina har hittills fått ihop till 6479 steg men ska gå till vårdcentralen i eftermiddag så det blir flera steg tagna idag!

Just nu kan oscar rulla runt till mage själv, kan även ibland rulla tillbaka till ryggen men oftast hamnar armen fel. Han kan sitta utanstöd några minuter, som ex idag i vagnen så hade jag lite lutning så han halv satt då satte han sig upp och kikade sig runt en massa tur man har säkerhets sele på!
och mina damer och herrar han har även en tand på G man känner lite vasst nere i tandköttet så det ska bli spännande och se när den vill titta fram ordentligt!

Själv så har jag en böld på ena fingret :(  det är faktiskt sant den ser inte trevlig ut som om man klämt sig. Fast kan ju inte minnas att jag klämt mig.....
Ikväll är det föräldrar grupps träff tror vi ska prata om barnomsorg idag.
Ha de´ gött!

fiske och grillning

image62
image63
Fångsten blev ej grillad!

image64
Vad kikar ni på?

Aha farmor vid grillen!
image65

Badar i Vitsippor

Dagen började klockan halv sex för oss i dag, då var oscar pigg och ville bara prata! Fick fram leenden och några svar jag med! Tur att han är lätt road på morgonen hihi!
sen åt vi lite frukost och jag storstädade badrummet, väggar + golv...Oj vi har hunnit med så mycket idag så jag har svårt att tänka att allt har hänt på en dag men vilket fall så har vi tvättat, dammat, damsugit ja så här är det rent iaf!
Jag och jocke var ute på en långis också 1,5 timme var vi ute och gick (bildbevis kommer nedan) vi var nyttiga och åt pasta sallad till middag och fruktsallad till efterrätt mums!
Jockes syster och pojkvän kom på besök efter en dag på ullared, Oscar fick jätte fina kläder skjortor och sommar kläder! och jocke fick rakhyvlar.  Nu sitter vi utslagna i soffan och väntar på att klockan ska bli läggdags!
I morgon ska vi gå tipspromenad!

image58
Oscar badar i vitsippor!

            

RSS 2.0