minnen och tankar!


HIttade den här skivan idag, en skiva som är gjord av dom bästa vännerna i världen! Har lyssnat igenom den precis väldigt bra låtar och jag misstänker att den var gjord för en förfest på liljeholmen för ett par år sedan.
Minnen, tankar och glädje!

För ett år sedan i min mage.



ja förra året så var man höggravid och gick räknade dagarna! Jag var så varm jämnt och mina fingrar såg ut som prinskorvar..Iår är man någon storlek mindre och några kilon lättare, jag tycker det är kallt ute och mina fingrar har återtagit normal storlek!
Men i år går jag fortfaranda och rälna dagarna, dagarna tills lillen fyller 1år.

Trevlig helg!

SNÖ!!

I morse när vi vaknade (läs 05.30 kan man kalla det morgon?) så föll snön utanför vårat fönster, Det var vitt på marken och Oscar tyckte der var - öhöhöhöh. Nu har det börjat övergå till slask  men det snöar fortfarande och jag hoppas det fortsätter tills vi ska gå ut, spännande med första snön!


Oscar tittar på den lilla snön som finns! kankse borde åka till fjällen, där finns det nog mycket snö!
Ingen pulka åkning idag alltså :)


Örebro för ett år sedan, om ni undrar vad som skymmer sikten lite så är det min mage hahaha....STOR!

Idag ska ...

Idag ska jag och Oscar träffa dom andra mammorna, skulle tydligen bjudas på frallor och kaffe gott! Mamma är nog på väg upp till Örebro och ska hjälpa min syster Maria att välja ut en bröllops klänning, mysigt!
Annars händer det inte så mycket mer idag, inget jobb eftersom det är lov denna vecka, jo förresten ska ut och gå en sväng ikväll när Oscar har somnat, ska bli skönt att få vara själv en stund så vi får hoppas på att det inte blir något regn eller snö!!


Så h

mitt i veckan.

Igår var det jobb mellan 9-16 jätte roligt men jisses vad man saknade lill plutten! Men samtidigt skönt att komma hemifrån och att vara en "egen" person för en gångs skull. 

Men idag ska vi ha en riktig mys dag, vi ska gå till bibblan och lämna tillbaka ett par böcker som jag lånat men inte läst....hehe..


Världens bästa! 

ett besök!

Fick ett infall idag om att vi skulle åka och hälsa på min kära mamma på jobbet tänkt och gjort så packade vi våra saker och gav oss iväg.. Gissa vem som blev glad mamma, oscar fick banan och uppmärksamhet utav alla så han var väldigt nöjd! Efter det gick vi till a6 Oscar fick en jätte fin bok av mamma och den uppskattas vill jag lova!
nu kikar jag på sjukhuset, trevlig kväll alla, och i morgon blir det jobb hela dagen!

min syster och jag.


jag


jag och min syster.

lite bilder från idag.


Oscar bland höst löven.


Självklart ska allt smakas på!


Oscar och nya dockan.


Oscar äter mat själv, spagetti och köttfärsås verkar vara em favorit.


en mätt pojke med snygg pose.

Fredag.

vilken natt, har mått jätte konstigt frusit och svettats om vartannat och har nu mått illa sen i morse. Jobbigt!
Idag ska jocke iväg och öl bowla efter jobbet så jag och Oscar ska tillbringa dagen här hemma bara jag och han, just nu känns det väldigt segt just för att jag inte känner mig jätte pigg. Men vi ska ha mys jag och Oscar laga god mat och tända ljus!  I morgon är det inflyttnings fest hos Lotta ska bli jätte roligt!!

Igår innan jag åkte till jobbet träffade jag mamma på stan, då fick Oscar en docka som skrattar han tycker nog att den är lite spännande för han skrattar när den skrattar. Dockan som vi ska döpa till Gunvald sover just nu i en liten provisorisk säng, en låda! Oscar tycker det är roligt att plocka upp allting och sen lägga tillbaka det igen.
Han fick också en tidig ett års present av mamma och pappa ett par vinter skor, så nu kommer han defenetivt inte frysa om fossingarna. Efter vår lilla shopping runda så gick vi och fikade, och då kom även pappa och jocke.
Idag åker mamma och pappa till Skärplinge (Tierp) för att hälsa på Britt och Claes världens bästa moster med man. Och sen på lördag så fortsätter dom upp till Söderhamn för att hälsa på min syster Lena, vill ju med träffa henne men det får bli en annan gång!

ha en trevlig dag!

en fika i stan.

Idag ska jag åka och jobba, dock lite senare än vanligt börjar kl 17.30. Så innan dess så ska jag passa på att fika med mina föräldrar. Mamma blev lite ledsen igår när jag sa att vi inte behövde barnvakt för att jag skulle börja senare, men då sa jag att jag kunde åka in till stan endå och träffa dom innan jobbet. Tror faktiskt Oscar tycker att det ska bli skönt att komma hemifrån en stund. Och sen att han får träffa mormor och morfar gör ju det hela mycket bättre!

Världens mysigaste Oscar.

Oscar är inne i en period just nu då han blir väldigt arg för väldigt lite, han måste få absolut som han vill annars går världen under, så just nu är det en tålamods prövande period för oss som föräldrar till vår högt älskade son.
Men till baka till rubriken världens mysigaste Oscar det har vi när utbrotten lyser med sin frånvaro.
Idag till exempel när Oscar nyss vaknat från en liten tupplur mitt på dagen. Så satte jag honom i våran säng och jag lade mig brevid och sa mamma får en kram. Då får jag världens gosigaste kram i säkert 5 minuter och vi bara ligger brevid varandra och myser. Jag älskar min Oscar han är den mest perfekta och underbaraste i hela världen, och han är min hur lycklig är jag inte!
Plus att han har väldigt tur som har världens bästa föräldrar ;) och han har så många männsikor runt omkring sig som älskar han och bryr sig om han!

Och han är vår, min och Jockes älskad av oss älskad av många!


Äntligen.

Nu har vi fått tillbaka våra kläder tack vaktmästaren (not)......

Jocke fick tag på vaktmästaren idag på eftermiddagen och undrar då så klart om dom hittat våra kläder, ja då hade han lagt ner dom i tvättstugan igen!!!!!!!!!!! han kunde väl ha rint och sagt att han lagt ner kläderna där.

Jag vill flytta
Jag vill ha ett jobb

någon som vet nåt kan ju höra av sig ;)

dumma vaktmästare.

kan han inte höra av sig iaf??!!! får damp. Han sa att han skulle be sin dotter kolla om dom hade fått med sig våra kläder upp eftersom dom tvättade efter oss. Och det sa han igår förmiddag och nu har han inte ens hört av sig om dom har hittat kläderna eller ej...

Har varit ute och gått med Lina idag lika trevligt som vanligt, och jag känner mig lite extra glad idag (förrutom det där med kläderna då) kankse är det för att solen har tittat fram idag?!

.

Filmen var så där, men vad gör det när man har världens bästa vänner omkring sig?!

update om kläderna: dom har ej återfunnits så vi tar nya tag i morgon och fortsätter vårat letande!


vart är våra kläder?

Något väldigt konstigt hände i morse, våra kläder fanns inte i tvättrummet...! Tvättade ju som sagt igår och i morse när Jocke skulle plocka upp kläderna var dom borta. Känns inte allt för kul om någontagit dom och det känns inte allt för kul om någon med misstag har tagit dom. Om man nu överhuvudtaget kan ta någon annans kläder av misstag??man borde väl veta vad man har för kläder eller? plus att på en av jockes tröjor så står det J. SVENSSON med stora bokstäver på ryggen.....JAG VILL FLYTTA!  jag vill ha en egen tvättstuga där bara våra kläder finns, inte massa andras äckel kläder. okej kankse lite överdrivet men inte så himla kul om ens kläder är borta.
Det jag har att se framemot idag är BIO med emma och widell vi ska se Max Payne det ska bli kul!

Oscar leker titt-ut!




Det här var ju skoj!

glömde,sorry baby

oj jag glämde ju bort att berätta att igår blev Oscar 11månader, stora grabben ju!

nu kom jag allt på det.

Lindsay Lohan hette den tredje skåde spelaren:)

Måndag.

Igår hade vi fullt upp hela dagen kändes det som, promenad, rensing av garderob och förråd, sätta upp nya gardiner eftersom jag putsade dom kvällen innan (duktiga jag). På eftermiddagen åkte jag in till stan och träffade emma, vi pratade och pratade och pratade och sen kollade vi på en jätte bra film med Jane Fonda, Felicity Hoffman och hmm shit namnet trillade ur huvudet haha men den var bra iaf!
Natten har varit en av dom bästa på länge faktiskt så nu känner man sig hyffsat pigg. Så i dag tvättar jag och Oscar och sen blir det promenad och handla mat, kankse kikar in i sko affären också!

Ha en bra dag!

men var är älgen?

ja den frågan ställde vi oss idag, när jag för första gången skulle följa med på helge-jakt...men icke sa nicke älgarna var sällsynta i dag! Men lite bilder blev dock tagna.



Jag med fina bössan.


Jocke spanar och.....

svanarna spanar......ingen älg!


Fredag.

Ännu en morgon med feber, dock inte så hög som de andra dagarna den landade på 38 grader. Natten har varit jobbig för lille Oscar han har varit kokhet och vid två tiden så hade han 39,5 igen tycker så synd om honom min lilla älskling!
Själv så börjar jag känna mig lite smått isolerad här hemma, har inte träffa någon förrutom jocke sen i Tisdags hmm det känns minsann lite trisst.
Vad händer annars idag då hmm inte så mycket jag och Oscar ska vara hemma och ta det lugnt. Vi kommer nog ge oss ut på en promenad framåt dagen!

nervös.

Idag så gick jag förbi och lämnade en arbetsansökan till ett ställer här i habo. Och eftersom det var så nära så tänkte jag att jag går det och lämnar det personligen. Shit vad nervös jag hann bli på den korta vägen dit haha bara för att lämna ett litet brev, hur ska det då gå om jag får komma på intervju! Men iallefall när jag kom dit så var hon som tog emot ansökningarna sjuk idag!! så typiskt! men personalen verkade jätte trevlig så jag hoppas verkligen att jag får det jobbet!

mammas lilla sjukling.

Oscar har fortfarande feber 39,3 i morse inte alls roligt tycker varken jag eller Oscar. Så idag blir det inget jobb för mig, vill inte släpa med Oscar in till stan när han inte mår bra.

Oscar sover.


Oscar är utegår med sin hund, togs i måndags.

Feber.

Igår blev det en tripp till Ullared kul och absolut helt carzy! Shoppade inte så mycket men det jag köpte var endast till Oscar. Han fick två par pyjamaser, ett par byxor, en haklapp och en leksak.
Tror nog att han blev helnöjd!

Imorse när vi vaknade så var skrutten jätte varm och när vi tog tempen så hade han 38,5 stackars liten inte lätt att ha feber! Men det är faktiskt första gången han har feber så någon gång måste ju bli första! Eller han hade 37,5 efter han fått en spruta en gång men nu är det första gången han har feber för att han är sjuk. Så vi får hoppas att dagen går bra ändå.

Här kommer lite bilder från Ullared


 Therese
 
 Lotta

 Alexandra, Lotta och Therese

Ullared

Och jag hoppas fortfarande på Ullared idag..pratade med Jocke alldeles nyss och dom hade inte skjutit någon älg än iaf!
Idag ska jag gå och söka ett jobb på en förskola här i habo, ett halvårs vikariat som kunde bli förlägning skulle ju passa moi som handen i handsken!

vilken härlig dag.

Ja dagen har gått i rusande fart idag, måndagar som brukar vara så tråkiga.. iaf så var jag ute och gick med Lina och Anton i förmiddags sen när vi kom hem så åt vi mat. och då fick jag ett sms från en annan mamma som frågade om jag ville följa med och fika, absolut tänkte jag! Så det vara bara att fixa iordning sig och ge sig iväg till brillan här i habo. Trötta barn hade vi nog allihop men mysigt ändå!
Nu har Jocke precis kommit hem, dom blev väl iväg skrämda av regnet ;)

Imorgon kanske jag ska till Ullared hoppashoppashoppas!!!

måndag.

Helgen är nu över och vi är tillbaka till vardagen! Jocke är ledig mån-ons för nu har älg jakten dragit igång sp jocke sitter just nu ute i skogen (inte så avundsjuk eftersom det ser ut att bli regn när som helst).
Annars så har helgen varit fullspäckad då vi strartade med konsert med Uffe, i lördags var Alexandra och Jimmy här och vi åt god mat och pratade massor. Igår var mamma och pappa här och fikade bruna som pepparkakor är dom fusk!

Just nu händer det mycket i Oscars utveckling lär sig nya saker varje dag känns det som. Igår när Oscar lekte ute i hallen hittade han sina strumpor och byxor som låg på golvet, då tog han först strumporna och lade upp dom på en stol i sovrummet sen tog han byxorna och lade upp dom där med! ordning och reda på den killen!!


Oscar badar



Uffe var bra!

Helt okej att gå på Uffe konsert faktiskt som sagt så kan jag inga låtar med honom...bara öppna landskap men den sjöng han ju inte. Han körde stenhårt i 3 timmar utan paus, gubben är ju snart 60år det tycker jag är beundransvärt!
Tyckte det var bra när han pratade mellan låtarna, berättade hur låtarna uppkom, vad dom betydde och hur det var när han växte upp! Synd bara att man var så trött och hade ont i ryggen.

Nej nu ska jag leta rätt på ett nytt recept tills ikväll!

Ulf Lundell


Ikväll ska jag gå med mamma och jocke på Uffe! ska bli kul tror jag är väl inget direkt fan av honom men dert är ju alltid kul att hitta på något.
Therese ska vara barnvakt tror att hon kommer att fixa det jätte bra!!!!

sovmorgon.

gud va skönt med sovmorgon! inte tills nu, men till 07.20 i vanliga fall så brukar oscar vakna kl 6 men inte i dag!
Idag är det fredag, har aldrigt gillat fredagar för då känns det som att man bara går och väntar på att det ska bli helg så att vi kan umgås och mysa alla tre. Men idag så kankse Jocke kommer hem tidigare och då blir jag jätte glad!!

Nu är mamma och pappa hemma igen dom skulle ha kommit hit ikväll innan dom ska ta med jocke på Ulf Lundell men så var pappa dålig i morse. Så vi får se hur det blir med det i värsta fall får jag följa med...

Oscar

Just nu tycker Oscar om att pussas och kramas! när man säger Oscar kan mamma få en kram då kommer han och lägger huvudet mot axeln. Och om man säger Oscar får mamma en puss så får man en blöt puss med öppen mun oftast iaf. Min gose pojk!
Han har också blivit duktig på att klappa magen när man fråga vart magen är. Också ser det ut som att han håller på att resa sig upp utan stöd nu för han ställer sig på alla fyra och stäcker ut benen så rumpan står rakt ut hihi ser jätte roligt ut.

träningsvärk

idag har jag träningsvärk i benen inte skönt vill jag meddela!

Tvättar för fullt här hemma just nu, men hoppas att vi hinner ut på en promenad innan jag ska åka till jobbet! (får inte glömma klänningen).

onsdag

Idag har jag varit ute och gått med Lina och Anton, efter det så lagade vi mat jag och Oscar. Det blev risotto, gott! Efter det har vi städat och lekt en massa!
Ikväll blir det träning, skivstång på friskis!

Oscar åker stol


Kliver upp på stolen

och sätter sig `redo för avgång´





Och en liten bild på familjen!

ser där ja, där hade vi en vacker bild!!


skit också som emma brukar säga.

hittar ju ingen hämnd bild på emma.....ska nog snoka runt på facebook där kankse man hittar ett och annat återkommer...

.

Idag ska jag slinga mitt hår tjoho!!!! och träffa jesper och det var ju ett tag sen!

det försvann.

hände något konstigt i dag när jag loggade in på msn, det försvann!! jissa om jag blev lite förvånad..och nu hittar jag det inte igen. Men om jag har tur så kanske det kommit tillbaka nästa gång jag loggar in på datorn.
Fint väder idag  så det blir defentivt en promenad framåt dagen.

kalas.


var tog tårtan vägen??? i magen kankse....


emmsapemmsa


Matte


Widell och jag!

kommentar svar

till sanna:
koftan är från VILA och kostade 399 kr!

till mor och far:
hoppas ni har det bra, vi saknar er med!

här va det kalas!

idag har emma, matte och widell varit här och firat mig trevligt att träffas allihopa. Det blir ju inte så ofta. Fick jätte fina presenter tack så mycket kära vänner!
Oscar tyckte också det var roligt med kalas då han fick smaka tårta :) måste ju öva inför den stundande ett års dagen!

Martina, Fredrik och Oscar farmor var här också och då fick jag jätte fina glas skärbrädor ett med Oscar som motiv!!jätte fint. Också fick jag ett keramik kärl som man ska ha vitlök i blev lite förvånad faktiskt hade sagt det för jätte längesen att det luktar illa av vitlöken i skafferiet haha så kom marie ihåg det och köpte ett vitlöks kärl så nu kommer det inte lukta mera!!!

Bilder kommer sen!

Torsdag.

Tråk väder idag med...Idag åker iaf mamma och pappa till Turkiet är bara lite avundsjuk ;)
Ska gå och fika med några andra mammor från föräldrar gruppen idag ska bli kul! Annars så är det jobb som står på schemat!

Ha en trevlig dag!

Nyklippt.


RSS 2.0