välkommen hem!

Vill jag säga till min underbara och snygga brudklänning som äntligen hänger i min garderob! vill bara sitta och titta på den och prova den hela tiden, men i smyg förstås eftersom Jocke inte får se den innan.


fin va?! men inte lika fin som min hihi...

flygstopp

Ingen resa för mamma och pappa idag, de skulle åkt till Island idag men på grund av vulkan utbrott och aska i luften så blev resan inställd.

beautiful day.

Livet känns allt bra ibland!

Några positiva saker med livet just nu:

Jag har en underbar son som jag älskar mest över allt annat på hela jorden!
Jag omges utav härliga människor, vänner och familj om dagarna!
Vi har börjat gräva och planera våran trädgård och uteplats vilket känns jätte kul!
Det är sol
och sist men inte minst så ska jag gifta mig med världens bästa och underbaraste pojkvän!!




Vad behövs egentligen mer?!





plus i kassan!

Denna helgen har defenetivt gått med plus, då jag har sålt två sängstommar och ett databord, känner mig otroligt rik just nu måste jag erkänna ;)
Kanske ska leta reda på mer saker att sälja, kanske ha det som en affärsrörelse hehe skulle va något!

Marie är nere i Sri lanka nu och min ring är beställd där nerefrån (sjukt mycket billigare än i Sverige). Ska bli riktigt kul att få se den, tänk att jag faktiskt nästan har designat den själv!

Bröllopsklänningen är nästa färdig nu med bara lite smådetaljer kvar, och vet ni nur är det snart bara EN MÅNAD KVAR  kommer att vara sjukt nervös den dagen i maj då vi ska säja ja till varandra.


jäkla påhitt.

skriva loggbok efter varje föreläsning om vad man har lärt sig??! vem kom på den knäppa idén...bläää
Annars så verkar nya kursen vara helt okej tycker jag, inte så jätte mycket att läsa utan kursen lutar lite mer åt det praktiska hållet så det är gött!

Fick lite extra cash till sommaren idag med eller rättare sagt min deklaration kom nu idag så det blev klirr klirr i sommar kassa eller rättare sagt till altanbygget!

Nu ska jag ta och läsa lite och sedan vila är nämligen jätte trött idag, sovit jätte dåligt ett par nätter nu drömt massa konstigt om bröllopet och klänningen...det är så mycket som kan gå fel under en dag som man vill ska vara perfekt....

see you in blåkulla ;)

Skärtorsdagen drar mot sitt slut och jag har hämtat kvasten och drar! hehe nej men skulle ju vara ganska kul om man kunde dra iväg så där en snabbis på sin kvast!

Idag har jag och Oscar gjort besök nr 2 på vårdcentralen i och med att den eländiga hosta inte vill försvinna, förra veckan fick vi pencellin och Mollipekt. Pencellinen hjälpte mot öroninflammationen men hostan är kvar. Så nu har vi fått Bricanyl och en annan hostdämpande medecin. Vårat medecin skåp ser ut som ett lager av hostmedecin snart...

Tentan är avklarad och det kändes som att det gick hyffsat bra faktiskt så nu håller jag tummarna för godkänt! Nästa kurs tror jag kommer bli grymt rolig, då vi kommer att ha filmtema, musik och drama!!

GLAD PÅSK!!!!

Det ska vi ha iaf en lugn och skön påsk med lite trädgårdsarbete!


RSS 2.0