Midsommar firande

Igår var det midsommar och dagen bjöd på fika hos Therese, hände en lite rolig sak när vi skulle sätta oss och fika. Vi hade dukat fram fika bestående av rabarberpaj bakad av mig (mycket god hihi), en mjuk kaka och kakor stor fika alltså och många var vi, Maria, Åke, Nisse, Pelle och Olle från Örebro var där och mamma o pappa och så vi då då klart. Vi hade dukat fram fika och skulle sätta oss och själv klar kommer det ett par stänk men vi tänker att det ska vi nog kunna härda ut det är ju trots allt midsommar. Men ett par stänk blir till väldigt mycket regn så vi får skynda oss att bära in allting igen och självklart så slutar det att regna då! Snacka om att grannarna måste ha haft roligt när dom tittade på oss haha...
Efter fika hos Therese så åkte vi till mamma och pappa för att äta god sill lunch åt dock ingen sill men allt annat var gott!
Sen gick jag och mamma till stadsparken för midsommar firande (dom andra åkte bil) Måste bara säga att stadsparken måste ha det sämsta midsommar firandet jag varit på! så vi åkte hem igen. På kvällen grillade vi och åt gott!
För att summera dagen så var den jätte bra!


Idag har vi städat och ska åka till Ica Maxi när oscar vaknat och ätit lunch!

Forstatt trevlig Midsommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0