super suss, strikes again!

Idag har jag gått och blivit med hus...eller ja egentligen så är det väl banken som äger huset och jag är mest skuldsatt....men lycklig iaf!

Några "hundra lappar" fattigare men är snart på väg in i mitt riktiga hem, feels good! Idag hade motorik och utveckling i skolan, vi var alltså i idrottshuset och lekte lekar och hade samarbets övningar! Gick ju galant må jag säga vårt lag var ena riktiga lirare....:) Vi fick prova på att kasta är påsar upp och ner, lyfta en basketboll med hjälp av hopprep och spela badminton utan att se sina motståndare, låter kanske lite knepigt men super suss som man ändå är så gick det kanon!

Imorgon är en dag som Oscar längar väldigt mycket efter, fast han vet inte om det än bara. Vi ska nämligen åka till mormor och morfar och träffa kusinerna Nisse, Pelle och Olle. Så imorgon blir det kusin häng för våran del!


snö o slask

oj oj oj snön är redan här, hur ska denna vinter sluta? tja egentligen vet jag svaret på den fråga och det är ju slask, slask och åter slask inget vidare tycker jag.

Idag har jag varit i skolan hela dagen med mina kära studigruppsmedlemmar eller ja några utav dem iaf. Vi kom en bra bit på vägen och har bokat en tid för intervju. Det känns bra att få det gjort så att vi kan koncentrera oss på den kommande tentan. Innan jag blev hemskjutsad av en klasskamrat så svängde vi förbi MIO där jag köpte en dörr matta som jag nu i efter hand kom på att jag måste byta. Den är nämligen röd med en stor stjärna på och kom på att detta kommer skära sig ganska så rejält med tapeterna i "stora" hallen. Får nog åka och byta till en beige.

Nu ska jag ge mig ut i rusket och hämta lilleman!


renoveringen fortskrider..


så här såg det ut innan i det blivande tv rummet!

Nu ser det ut så här, ett av rummen som är helt klara!


Och så här såg det ut innan den stora försändringen skedde...

lite skillnad va? det här rummet är nästan klart ska bara spikas dit lite lister och sätta tapet klart på ena väggen.

Den här tapeten är lite champangefärgad, svårt att se på korten men den är lite glänsande typ.


Mitt och Jockes blivande sovrum som vi håller på att måla!

Badrummet är under renovering och bilder kommer när det är färdigt, oscars rum är helt färdigt men det var för mörkt för att ta kort där inne igår, så det kommer det med. Lilla hallen som jag kallar den för är färdig målad men ska läggas klinker på golvet där inne.

Nu måste jag sova för i morgon är det tenta plugg+ fältuppgift som ska fixas! Godnatt och sovgott!


bättre sent än aldrig

oj nu var det riktigt längesen jag skrev något här, men tiden rullar på alldelse för fort och snart flyttar vi in i huset. Som just nu ser ut som ett katastrof område, men i helgen fick vi mycket gjort! Jag målade klart lilla hallen, Oscars rum och började med vårat sovrum.
Målet för denna veckan för mig är att bli klar med vårat sovrum och kankse börja städa ur huset. Måste komma ihåg att ta bilder på dom rummen som är klara så att ni får se hur fint det har blivit, har ju faktiskt lagt in nya golv och målat/tapetserat i varje rum. Badrummet arbetar min kära pappa med och kommer vara evigt tacksam för allhjälp vi fått, inte bara av honom utav alla som varit med och hjälpt oss!

Utöver allt slit i huset så har jag även skolan, gick väl sådär på första tentan 2 poäng från godkänt så den 13 november blir det omtenta! Så justnu känns livet VÄLDIGT stressigt, så mycket som ska hinnas med på så kort tid.

Nu måste jag fortsätta läsa återkommer med bilder!


RSS 2.0