sol och bad

Första semester veckan är avklarad och vem hade trott att vi kunde få sånt här väder, helt perfekt måste jag säga! Igår var vi på stranden och solade och badade helt underbart även fast det var lite kallt i vattnet. Idag ska vi åka till lina och åkes sommarstuga, kommer bli riktigt skönt då den ligger vid en sjö om jag inte minns fel. Nu börjar oscar fråga efter frukost här så det är bäst att va avslutar här och börjar fixa i köket istället.

Ha en fortsatt härlig måndag!

Stadsparken.

Igår när vi var på stan hände det något roligt, en tjej kom fram till mig och therese och berättade att hon kom från klicks sommarturné, hon undrade om hon fick ta ett kort på oss till deras blogg där man kan rösta på dagens outfit!! Så alla ni som känner mig måste givetvist gå in och rösta på mig då jag kan vinna en kamera!! klicka här för att rösta! och jag kommer bli grymt besviken om ni inte röstar!


På förmiddagen åkte jag, jocke och oscar till stadsparken, oscar blev helt till sig när han så lekplatsen! började hoppa och skratta hihi kul att göra lill killen glad! efter en lite stunds lekande gick vi ner till ankorna och tittade på dem vilket oscar tycker va väldigt roligt! När oscar hade jagat dom stackars ankorna klart gick vi vidare till hästarna och getterna dom var också intressanta men inte lika intressanta som ankorna! Resten av dagen har varit lugn och skön. Vi gick till oscars gamla förskola och hämtade hans saker. Vi fick även med oss en pärm med massa kort på oscar och jag tror att vi redan har tittat i den en miljon gånger! Han gillar verkligen att titta på sig själv!

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från veckan!

emma och therese solar!


oscar vill inte bli bränd.


jocke och oscar på väg till stadsparken.


Oscar tittar på ankorna.

soligt och varmt!

Det blev en dag på stranden igår med både therese och emma, efter många om och men så hämtade jocke dom! tyvärr så blåste det lite men det var skönt när man låg ner! Det blev inget dopp för mig, men stor Oscar badade! Emma provade på att åka lite wakerboard, vilken talang hon är den där emma ;)

Idag ska jag bege mig in till staden för att vara moraliskt stöd åt therese. Hon ska nämligen gå och klippa sig. Funderar även på om hon kan slinga håret men vet inte om det funkar, fast det borde ju funka om man använder folie slingor....

stranden!

idag ska vi åka till stranden!!! äntligen är sommaren här och bloggen hamnar lite i skym undan. Jocke har åkt in till staden för att köpa parasoll. Precis när jocke åkt så ringde emma som också ville följa med, då sa jag men ring jocke så kan han plocka upp dig. Då börjar det ringa i jockes telefon som ligger kvar här hemma!!! så det var lite dumt men men kommer fler fina dagar då vi kan åka till stranden tillsammans.

Midsommar har varit super bra, hela familjen var samlad hos mina föräldrar i gränna med alla inräknade var vi 16 pers. varav av barn 6st! Vi blir många när vi samlas allihopa. Kul var det men måste erkänna att man var lite trött i söndags kväll! I måndags var jag och therese och våran syster Lena som bor i söderhamn på stan. Vi hade jätte trevligt, skönt att kunna ta det lite lugnt och bara sitta ner o prata.

Fick ett samtal från therese precis, ett bra samtal dom hade ringt från Linköping och berättat att tumören var godartad, så nu har en stor tung sten lyfts bort från axlarna! Nu är det bara mina resultat från röntgen vi väntar på innan vi kan lämna allt bakom oss.

have a lovley day, I will!

Stadsparken.

Äntligen har jag fått mina oriflame produkter, har provat ansikts rengöringen, ansiktcremen  och en liten tub som man ska använda på ojämnheter. Måste faktiskt säga att det verkar vara riktigt bra grejjer, känner mig super len! har även fått hem katalogerna nu så vill ni kika på några produkter så hojta till!

Idag har vi varit iväg på utflykt hela dagen, förmiddagen spenderades på arbetsförmedlingen vilket var mindre roligt. Lyckades inte få någon barnvakt åt Oscar så även han har nu besökt ams för första gången i sitt liv och jag hoppas för hans skulle att det var den sista.
Therese, jag och Oscar promenerade vidare ner till piren och ut lunch där hos Lotta, riktigt god lasagne!
Efter lunchen åkte vi vidare till stadsparken där vi spenderade två glädje fyllda och soliga timmar! Oscar har nog provat alla rutschkanor nu, provat gunga på alla gungor, försökt att klättra upp på alla lekställningar och blev dessutom väldigt frustrerad när han inte kunda komma upp...inte lätt att vara liten ibland.
Fast efter två timmar utav ank-jagning, springande och busande så var han helnöjd och vi kunde gå därifrån utan protester.

Efter en heldag borta så är det skönt att komma hem igen och bara ta det lugnt, i morgon kommer bli en lugn dag då vi ska tvätta lite och bjuda Marie på lite mat!

semester!

Första semester veckan för Oscar är nu påbörjad, härligt att vi fick fint väder också! Idag har vi varit och lekt i en lekpark och till Oscars lycka så var det andra barn där med. Alltid lika spännande.
Idag har Oscar en riktigt trots dag ingenting är som det brukar känns det som, som tex idag när han skulle sova middag då vägrade han att ligga still så till slut var jag tvungen till att hålla han i famnen och gunga fram och tillbaka innan han somnade. Hoppas resten av dagen går lite smidigare.

Måste bara berätta en rolig sak som hände igår eller ja det hände många roliga saker igår, bland annat så köpte jag en mini dator!!! men det var inte det jag skulle berätta om. Utan jag skulle berätta om igår kväll när oscar hade somnat så satt jag och jocke och installerade nyadatorn och routern, då kom Oscar vinglandes i hallen med två nappar i handen och helt jätte trött så lyfte jag upp han och då somnade han på en gång igen hehe sötnöt!

Ha en bra dag!!kram


Student.

Igår var vi på min kusin Carls student i Motala, vi hade bra väder! Idag så tar dom studenten här i jönköping och jag kan inte tycka annat än synd om dem..stackare ös regn!

Själva student middagen igår hölls i Vadstena, god mat och trevligt folk! Oscar skötte sig utmärkt!


Oscar och jag badar fötterna i gränna. Bilderna togs för ett tag sen men visst längtar man efter sommaren särskilt en sådan här dag!



Carls student





jag känner en som är förkyld och lägger näsan i blöt.

Idag har jag varit på MR röntgen vilket gick mycket bra, inga otrevliga incidenter alls..ja eller om man nu inte räknar med att klä av sig till endast underkläder och blåa tosser på fötterna och åka in till stan utan smink så gick det galant!

Oscar fick äta lunch med mamma plus arbetskamrater vilket uppskattades från båda hållen. Efter sjukhus besök gick vi till a6 så att även jag skulle få mig lite mat efter det gick vi till en lekpark. Där träffade jag en annan mamma som var väldigt pratglad, jag är väl mer åt det tysta hållet hehe men det är väl bra att man är olika. Dagen avslutades med middags besök av therese och hennes Alexander, mycket trevligt! ett stiligt par dom där två!

oriflame

Säljkonsulent Susanne Norlin, låter det inte väldigt bra! nästan så att man skulle trycka upp visitkort och dela ut, och kanske till och med börja klä sig i olika fina dressar...hehe nej men det är min titel iaf inom oriflame. Så vill ni beställa något kontakta mig!


en kossa med glass!

Igår hade oscars förskola lite sommaravslutning, vart sommaren tog vägen vet jag ej eller jo den måste ha blåsit bort för det var svinkallt! Eftersom vi skulle ha lite picknick med oss så var jag tvungen till att gå och köpa en lite picknick väska, jätte fin var den!
Men som jag misstänkte så hade Oscar ingen ro till att sitta still han ville hellre leka, han åt inte så mycket men roligt hade han. Huvudpunkten var självklart när en kossa kom på besök och bjöd på glass! vilka stora ögon lill killen fick då och han vågade till och med gå fram själv och hämta glassen. Stolt som tusan blir man! tog massa fina kort men kommer inte lägga upp dom här eftersom oscars kompisar är med på bild.

Idag ska jag åka in till stan och träffa emma, får se vad det blir måste iaf titta på ett par sandaler. I eftermiddag ska jag träffa Lina vi ska fika lite! Imorgon och på fredag blir det jobb.

RSS 2.0