män som hatar kvinnor.

har premiär i morgon och jag, jocke, mamma, pappa och therese ska gå och innan dess så ska vi på afterwork. Ska bli jätte kul att hitta på nåt allihopa plus att boken var sjukt bra och jag hoppas så klart på att filmen kommer vara ännu bättre!

snuttefilten

Idag har jag jobbat hela dagen, och morgon dagen kommer att se likadan ut! har dessutom fått veta att jag ska få ett vikariat som är på 4 veckor på en skola i närheten. Känns bra att veta att man har jobb ett tag framåt!

Nu har vi även fått en dagis plats åt Oscar på en föskola ca 5 minuter bort kommer bli så bra, jag kommer känna mig lugn och trygg över att lämna Oscar där för jag vet att han kommer att ha det bra, han kommer få bra fröknar som bryr sig om barnen och som är glada och positiva!

Tvättade Oscars snuttefilt för ett par dagar sedan, och sen dess har han sovit väldigt dålig.... plus att när han fick tillbaka snuttefilten nytvättad och fräsch så luktade han lite på den, och gav sedan tillbaka den till mig med rynkad näsa.. konstigt att en lukt kan betyda så mycket, särskilt en lukt som inte luktar allt för gott...

våran helg!

Vilken bra helg det här har varit, den började med fin besök utav emma och slutade med pulka åkning och städning.
Det sista kanske inte låter så roligt för alla men jag har upptäckt att jag tycker det är riktigt roligt att städa, eller just den känslan av att det kommer vara rent och fint när man är färdig.

På badet hade Oscar jätte roligt, roligaste var att åka rutschkanan och plaska ville inte ens kliva upp ur vattnet fast han skakade och var blå om läpparna så dit kommer vi åka igen.




lite bilder från helgen!

lördag men känns som söndag.

Idag ska vi åka till rosenlundsbadet och bada, första gången för Oscar men jag tror han kommer att gilla det! eller hm jag ska inte bada pga mitt brännsår på armen så jag får agera fotograf!

Igår var emma hos oss, vi lekte och busade med Oscar, och oscar tyckte det var extra mysigt att läsa bok i emmas knä inte ens jag fick läsa för honom. Sen lagade vi mat och kollade på film! en riktigt bra kväll blev det igår och vi ska ses snart igen bli alldeles för länge mellan gångerna.

Nu måste vi packa väska och åka ha en bra lördag!!

pulka!


Joakim och Oscar




Oscar gillar att åka pulka!










emma jag hörde att du var en bra sjuksyster vill du plåstra om mig med?

Underbara sommar 2006.

Den bästa sommaren, den varmaste sommaren och den helt klart händelserikaste sommaren någonsin!
ÄLSKADE VÄNNER!

golander.blogg.se

en hemma dag.

Idag är Jocke på utbildning med jobbet, så jag och oscar får en lite mys dag tillsammans, tyvärr förstörs den av huvudvärk och stopp i diskho....


Oscar 8månader och hela han är ett busfrö!



Den här bilden tog i sommras när vi var i Gränna, längtar efter sommar och sol!

den mysiga lilla staden Hjo.

Igår var vi i hjo, en mysig liten stad tycker jag som visade sig innehålla två underbara affärer. Skulle nog kunna tänka mig att flytta till hjo enbart för just dom två affärerna hehe... Hem och hobby hade otroligt mycket snygga inrednings prylar, och vårat vardagsrum börjar sakta ta form med plommonlila detaljer!

Idag har jag lagt upp gardiner och när jag skulle flytta strykbrädan in till sovrummet (jag hade ställt strykjärnet på strykbrädan) så ramlade stryk järnet på min arm. Ont som in i gör det och jag tror nog att jag kommer få ett ärr som påminnelse om hur lat och klantig jag är. Orkade ju självklart inte gå två gånger utan skulle ta allt på samma gång...

I eftermiddag ska vi nog ut i skogen och grilla lite korv, det ska bli mysigt och det är ju jätte fint väder ute!

en liten rast

Sitter på jobbet och har lite rast, jobbar till 15.30 så det blir inte så sent idag! Efter jobbet så ska jag hem och städa lite för sen kommer min syster Therese och ska bo hos oss i helgen. I kväll hade vi tänkt att laga lite mat fläskfile från tiujana och kika på lets dance. I morgon åker vi nog på en lite utflykt för hoppningsvis till Hjo!

Härligt väder har vi idag med sol och snö men kallt! Håret blev jätte bra igår tog inte så mycket på längden men klippte upp det en hel del och tunnade ut det. Så nu känns håret inte som en hjälm längre utan mer som en frisyr. 3 timmar tog det att klippa och slinga håret men det var det helt klart värt! 

Ha en fortsatt trevlig fredag!

nu har dom kommit!

Nu har sofforna kommit, blev super bra här hemma nu fattas bara att måla om och sätta upp gardiner så är allt klart!
Imorgon så ska jag jobba till kl 15 och efter det ska jag gå till frissan !!!!


Oscar smiter ifrån fotograferingen.




Tänkte jag skulle matcha sofforna med vita och plommonlila kuddar..

mmmmm brownies.


bakade ju brownies förra vecka och det gillade Oscar som ni ser på bilden....!



En liten update om håret: har inte varit hos frisören idag, fick höra genom Jockes mamma att hon mest klippte pensionärer. Så jag ringde snabbt och avbokade den tiden, ringde till en annan frisör salong och fick tid på torsdag! synd bara att det är så långt dit.

Oscar är en envis liten rackare(sötnos) han har nämligen fått för sig att han ska ha den maten vi har på våra tallrikar eller ha mer av allt fast han har kvar i tallriken. Och det gillar inte mamma och pappa så vi sätter hårt mot hårt och hoppas han slutar med dom där knasigheterna snart! Nu ska jag äta lite Ben&Jerrys mmm gott!!

mitt hår.

slingade mitt hår igår och resultatet blev tre gärger, gult, oranget och mörk orange... gissa om jag hade panik igår eftermiddag då jag insåg att alla frisörer hade stängt på söndagar och att jag skulle få gå och se ut så här på jobbet hela måndagen....inte så vackert! Barnen har inte kommenterat det än och hon jag jobbar med skrattade lite annars är det keps som gäller utomhus iaf! vill bespara mina med människor denna syn.

Men nu har jag fått en klipp tid hos en frisör här i habo, tack och lov!! så imrogon efter jobbet ska det bli blondt igen!!!

torsdag och väldigt trött.

Idag har jag jobbat, satt upp lite gardiner och bakat brownies! allt detta han jag med på ett par timmar, inte illa det inte!
Så nu är jag väldigt trött och kommer förmodlingen gå och lägga mig tidigt.
Är lite smått rädd för att få kräksjukan efter som den hejrar runt på den förskolan som jag vik. på...vill inte! Imorgon ska jag jobba igen! och sen är det helg woho!!!

Jo förresten igår gick jag och jocke köpte nya soffor kommer bli så fint i våran lägenhet!!



nej nu ska jag försöka få iväg lite adressändringskort!!! ha en trevlig tordags kväll!!

börjar få ording i oredan!

Nu har vi bara ett par kartonger kvar att packa upp, och det känns skönt. Nu är det bara lite "lull lull" kvar!

Igår tände vi i öppna spisen det var så mysigt när man hörde hur det sprakade och kände värmen, mys! Idag har jag jobbat hela dagen från kl 7.15 - 16.00 lång men rolig dag!
Imorgon jobbar 11-17.

Nu ska jag kika lite på tv.

RSS 2.0