Flytt och städning

ja denna helg har hitills innehållit flytt och flytt städning. Inte jag som flyttat tyvärr utan min kära syster som flyttat till en bostadsrätt! så i fredags bar det iväg med flyttlass och idag har vi städat ur gammla lägenheten! shit vad trött jag är varenda muskel i kroppen värker..I morgon måste jag verkligen ut på långpromenad har varit jätte dålig på det ett tag nu så känner mig jätte tjock just nu..

,

massa snö har det kommit idag fy och blä! Igår var emma här vi åt, handlade och bakade jätte goda nougat kakor! mums! blev bara lite misslyckat då vi insåg i efterhand att vi hade tagit en förliten form, men huvdsaken är ju att det smakar bra!
På eftermiddagen åkte vi på föräldrar/bebis träff, Oscar tycker det är jätte kul att titta på dom andra små bebisarna säger inte så mycket utan tittar mest förvånat på dom. Annars har varit på riktigt bra humör nu i två dagar. Oscars nya rutin är att vakna kl 6 varje morgon väldigt tidiggt tycker hans gammla mamma!men får försöka ta igen lite sömn när han sover.

mamma mamma se så stor jag är

hm blev dammsugning dock inga våfflor....våfflor kan vi ju äta en annan dag!
Har varit ute och gått en sväng i dag med jag, oscar, anton och lina härligt väder men är så fruktansvärt trött på allt det vita som ligger på marken och gör det jobbigt att gå och blött om fötterna....

image47

God morgon!

Idag vaknade lillen kl 6! mysigt hihi låg och drog i mina fingrar och pratade med mig hihi sötnos där! Idag är det sol men fortfarande massor med snö så blir ingen vår jacka idag heller. Var ju och köpte mig en vår jacka förra veckan och efter det har det bara varit kallt! får se vad vi hittar på idag ska försöka hinna dammsuga lite idag...våffeldagen idag med får se om det blir några våfflor idag!

Tips promenad

image46
Idag har vi varit och gått tipsrundan här ihabo! vet inte hur det gick med frågorna ännu men på bingot vann jag!
Efter bingot åt vi goda våfflor hos Jockes föräldrar mums!

Lång fredags morgon!

Har precis varit inne på SVTs hemsida och kikat på en ny serie barnmorskorna jätte bra tycker jag...gillar ju sjukhuset också men här är det bara förlossningar! Fast det är klart men blir ju lite avundsjuk när man ser att alla föder vanligt och kan sen ligga och mysa med sina barn, jag missade ju den biten och det tycker jag är jätte tråkigt att inte själv få räkna fingrarna och tårna, att få se när han öppnar ögonen för första gången. Men man kan ju bara hoppas på att nästa gång blir bättre!
 Skärtorsdagen firades med middag på Jensens bofhouse väldigt gott åt tre rätters så känner mig knappt hungrig nu fast klockan snart är halv tio.

Idag ska vi till Jockes moster och fira att emelie fyller och att leif fyller år. Mer än så har vi inte planerat!


Oscars kusiner är på besök!
image45

GLAD PÅSK

image44
Hoppas alla mina nära och kära får en riktigt glad påsk! Själv ska jag passa på att njuta att vi är tre i fyra dagar!
kram på er!

bilder

image40
Kallt! men vackert!
image41


image42
image43

4månader idag hurra hurra!

Idag har vi varit på BVC! alltid lika roligt att gå dit tycker jag!
Vikt: 6980g
längd: 64cm

Allt var super bra med den lille plutten, fick även lite tips om att börja ge han smak portioner, och hur vi ska göra så att andra ska kunna ha honom lite. Jätte bra ju så att jag och Jocke kan komma iväg några timmar själv! Tänk vad ska man prata om liksom har gått här i 4 månader och allt och då menar jag ALLT handlar om våran älskade lille son. Och det är väl inget konstigt med det men helt plötsligt kan jag få sitta fram i bilen sådana små saker man inte gjort på jätte länge. Helt slut idag, ögonen svider, ryggen värker, armarna känns avdomnade och huvudet värker....någon som känner igen sig??

Ett stort grattis till Martina som fyller idag hurra hurra hurra!

veckan som går för sakta

måndag: SNÖ-deppigt
tisdag: Emma! får se vad vi hittar på (kanske inte så kul med stadsparken hm)
onsdag:BVC, tvätta, Martina fyller år!
torsdag:?
låååååååååångfredag: till jockes moster, Grattis Leif!
pååååååååååååååskafton: ?har svårt att bestämma oss

Spännande va?

Dummemosse

Idag har vi städat klart, åkt till syrran lämnat flyttkartonger sen bar det iväg till dumme mosse! häääärligt väder var det!
image37
image38
image39
moves by björn gustavsson!

Städtant

Idag har vi lekt städtanter här hemma, jag, jocke och oscar (: putsat fönster, dammat, städat i badrummet, torkat ur ugnen och rengjort gallret!  Hade tänkt hinna med golven idag med men får vi nog skjuta upp till i morgon för vi ska snart ge oss i väg till jocke syster som fyller år!

Hoppas Perelli vinner i kväll!

semester

någon som har förslag på var man kan semestra i sommar?

regn, rusk och blöta skor

Tänk att veckan kan börja så bra, man är jätte duktig lagar mat o städar o grejjar sen kommer onsdag och årken finns liksom bara kvar till hälften...pizza blir det då men ändå i ordning och diskat. sen kommer torsdagen och det är helt tomt...kommer inte på något roligt alls att laga hmm hur kommer fredag bli???

Men har nog gått bort pizzan iaf!!!!!! eller hur lång tid det nu tar. var ute och gick 1 timme och 20 minuter i regn och rusk! nej blir nog köttbulle macka med rödbetssallad ikväll.

minnen


image35

Sitter och tittar tillbaka lite på gammla mag bilder haha sinnes vad stor man var. Den här bilden togs samma kväll vi åkte in, en dag efter Oscars födelse.
Kommer ihåg folk sa hjälp vilken mage, och jag tänkte äsch SÅ stor är den ju inte...att man inte sätt sina fötter på ca 3månader betyder ju inte att man är gigantisk! haha ser nu så här i efterhand att den var väldans stor, hur orkade man stå upp liksom???

Lite skillnad på storlek. den här bilden var nog bland dom första som togs när det började synas!image36


Den perfekta Onsdagen

Dagen har varit bra, var ute och gick med Lina och Anton en sväng på förmiddagen. Åt sen lite lunch. Sen åkte vi tåg till bankeryd för att byta till buss och vidare till mamma och pappa! Tänk vad mycket det kan göra att någon är hemma och har ont så man får sällskap!!! hihi nemen synd om pappa är det. Kvällen avslutas med pizza (den första på säkert 2 veckor) och Greys-me like!





Älskar Oscar och Jocke

Ni som glömt namnsdag idag!

WHEN??

när börjar desperate????börjar bli desperat hihi nä men någon som vet??

tiisdag

Idag vaknade jag och oscar kl 7, låg kvar och mös till 8 sen var det frukost..har inte gjort nåt i dag känns det som funderade på en sväng till mamma och pappa men vet inte mamma har ju ont i halsen.
Har gått en liten sväng nu iaf och handlat lite. Och nu tror jag minsann att Oscar vaknar!

*

Har nu bokat hotell i vadstena våran lilla mini semester i samband med farmors födelse dag! kul ska det bli och lite nervöst, oscar har aldrig sovit borta.......

Duktiga kille!

I dag har våran duktiga kille vänt sig från mage till rygg! Man blir så stolt över honom! Nu är det snart lägg dags för lill killen, idag har varit en riktig mys familje dag.
Dagen startade med en promenix och fika hos jockes föräldrar sen så har det varit lugnt och skönt. Nu är jockes kompisen David här.


Utekväll i hemmet!?

igår var det hög musik och dans som gällde! Inte något som vi valt utan mer "greken" som hade fest. Det var nästan som att man bodde vägg i vägg med dom även om "greken" ligger en bit bort. Ja väldigt hög musik var det. Blir väl stämplad som pensionär nu, men om vi hör var enda ord i texterna hur högt spelar man inte då? hörselskador?...

Torget

Idag var jag, jocke, oscar, mamma och pappa på torget! Kallt men trevligt! Fikade lite och gick sedan en sväng på stan och oscar fick en mössa, jag och jocke köpte en tavla, en lampa och en ny stekpanna på cervera, så nu är det jätte fint här hemma. Tänk vad lite nya saker kan göra underverk!
Skulle ha blivit köttfärssås och pasta till middag men helt plötsligt blev vi alla tre sugna på tacos hihi Oscars röst räknas med!!!!!!

tröttisar

Idag är therese här och hälsar på. Vi har tittat på våra bästa år eller okej jag har tittat therese ligger och sover haha bra sällskap :)
Idag blir det fredags mys Lövbiff med persilje smör och bulgur står på menyn gott gott!
Trevlig helg gott folk!

Mysiga gammla jobb!

Var och hälsade på mitt gammla jobb igår riktigt mysigt var det! dom hade SPA kväll, så det var naglar och massage på schemat. Oscar tyckte nog att det var roligt med, vi hade sång samling det var skoj tyckte han, och så hade vi rundan där man får berätta vad som hänt under veckan och Oscar berättade med fast inte när det var hans tur att prata, han är duktig på att prata i mun på andra!

Träffade widell, jesper, emma och julia fikade lite på kaffe paus mycket folk, och vi bytte bord 3 gånger hihi! Emma pemma och Julia skulle på sittning igår haha mm ska få detaljerna idag! Verkar som att solen vill titta fram idag med inte illa det inte regnade jätte mycket inatt!

SOL

Idag ska jag och Oscar åka och hälsa på mitt gamla jobb, ska bli kul att träffa alla barnen igen! Innan vi åker dit ska jag ut och gå med Lina och Anton. Och inne i stan ska jag och emma, widell? fika. har varit toppen väder hela veckan så igår drog jag och Oscar iväg på en riktig lång promenad, nästan 2timmar tog det! men hittar ju inte mina brills undra vart dom kan ligga undan gömda hmm. Nästan oanvända är dom var ju ingen sol i somras så dom får duga ett tag till!

nej nu vaknar Oscar! ut i solen med er!


bilder

image31 
lite fler bilder från dopet
image32

image33

dop

sitter i soffan helt utslagna. Dopet blev underbart tack alla som kom och alla som hjälpte till! hade aldrig klarat det själv. Är så kul att träffa mina äldre syskon och deras barn, det är bus bus bus för hela slanten!

Oscar var jätte duktig i kyrkan gnällde lite men det var nog mest för att alla skulle kolla på honom och inte det andra barnet (:  Prästen var super bra inget långdraget vilket var bar blir ganska tungt att hålla Oscar en lång stund.

Måste passa på att tacka för alla fina dop presenter Oscar har fått!
image30

dagen före D

dagen före dop har varit lång. Eko, IKEA, mamma o pappa, hacka, vispa, Oscar och god mat!

RSS 2.0