snart är det helg minsann.

Vi har haft fullt upp hela veckan, i onsdags var mamma o pappa här och vi firade jocke lite, igår var det jobb som stod på shemat och idag så ska vi fira jocke lite till. Åldern 25 är alltid värd att firas!
Ikväll ska vi bjuda på tacos var det tänkt, det brukar ju dom flesta tycka om! Och så är det ju Idol med!!!


Grattis!

Idag fyller Jocke 25! GRATTIS!


lite bilder.


Oscar åker rutshkana.






Oscar med dom nya fina kläderna och en matchande napp, det ni ;)!

Oscar i snön.



Fönstertittare.

Idag har vi det mörkt och tråkigt här hemma, utanför är det snö och ljust! Måste nämligen ha nerdragna presienner här hemma för det är ställningsbyggare som går utanför och tittar in, inte allt för roligt för oss och kanske inte för dom heller. Jag skulle då inte vilja vara ute och jobba i det här kalla vädret.
Var ju på ett klädparty för några veckor sedan, och nu har gangstar kläderna kommit så vi får se om jag går och hämtar dom idag. Vill ju inte gå och hämta dom själv eftersom jag inte känner hon som bor där, utan väntar nog tills Lina kan följa med.

Idag har det varit kalas med stort K.

Många gäster hade vi här idag, och Oscar han trivdes som fisken i vattnet! Massa fina present, massa fina gäster och god tårta! stämningen var på topp!


Finklädda herrn i ny skjorta och ny väst!


Öppnar en av många fina presenter, och inuti gömde sig en gosig liten hund!

 
Kusinen Emma!


Tårta!

Oscar tackar för alla fina presenter, han är helnöjd vill jag lova!

myskväll

Just nu sitter jag och tittar på Bring it on, Therese, widell och Lotta är och köper gotte, riktig mys kväll med vännerna me like! synd att inte emma är här bara!
När dom kommer tillbaka så ska vi kolla på taken..

spöken.


ett oscar spöke?

wish me luck!

Idag är dagen D, jag ska på arbetsintervju woho!! lite nervös, lite läskigt men spännande! försöker att inte ha för mycket förhoppningar men samtidigt så vill jag det här så himla mycket och jag hoppas att hon märker det! ska göra mitt bästa.

Idag är det snö, så innan vi tar tåget till staden så måste vi hinna ut och känna lite på den, oscars första snö som ligger lvar på marken!

have a lovley day!

Lite bilder från dagen.


Tårta!




Oscar ute och går.


Min älskling fyller 1år!

För ett år sedan vid det här klock slaget så låg jag på förslossningen, Barnmorskan hade precis tagit hål på hinnorna och jag hade väldigt ont. Nu så här ett år senare känns allt perfekt! Jag har en underbar liten son som älskar att busa och riva ut saker från hyllor och lådor, han älskar att läsa böcker särskilt om djur och han tycker om att gosa iaf en kort stund. Och dom kramarna man får och pussarna gör att hela dagen blir 10 ggr bättre. Han är det finaste som finns och jag älskar honom!


För ett år sedan kl 14.35


oscar öppnar presenter!

Oscars födelsedags smörgås!

Dom första stegen.

Idag har Oscar tagit ett STORT steg i utvecklingen. Det hela började med att vi var hos Therese och Oscar stod och höll i soff kanten där släppte han soffan och tog fyra steg till mig!!!
När vi kom hem så hade vi lite gäster här och vi satt på golvet i vardagsrummet och lekte med Oscar, Oscar kryper till sovrummet och efter en stund kommer han utgåendes (läs vinglande, tänk er Bambi på hal is) med en nalle i handen! så gulligt och det var synd att jag inte hade kameran i handen.

Jag är så stolt över han min lilla guldklimp!


Träffa syster.

På väg in mot stan snart, känns inte alls så lockande faktiskt, då det regnar och blåser. Men helt klart värt det får ju träffa therese!

Måndag.

Ringde till Jönköpings kommun idag och skulle höra om det fanns några jobb lediga, och tro det eller ej så ska jag faktiskt gå på arbetsintervju på fredag kl 14..så jag hoppas hoppas hoppas att jag får ett jobb!

Annars har vi inte gjort så mycket idag, varit ute och gått och lekt i en lekpark! I morgon ska jag träffa Therese och sen ska jag och jocke åka och handla födelsedagspresent åt Oscar som fyller år på onsdag det glömmer ni inte va? ;)

Taco+Idol.

Idag var vi faktiskt ute i skit vädret, gick till en lekpark med Oscar där han blev väldigt blöt och väldigt kladdig. Han hittade en sandlåda som var full med små vatten pölar som det var roligt att plaska i...så i morgon ska vi tvätta!
Nu har vi ätit tacos vilket Oscar tyckte var jätte gott, efter det tog han ett långt bad. Nu sover han så sött i sin säng och jag sitter och väntar på att idol ska börja.

ha en trevlig kväll!

Stadsparken.

Igår åkte vi till stadsparken, jag, Oscar och Emma. Eftersom att Oscar har sovit varje gång vi har varit där så tänkte jag att ni minnsan så ska vi leka!
På vägen upp till stadsparken så somnar Oscar, och jag tänker att han kommer vakna snart han sov ju hemma innan vi åkte! men nej Oscar bara sov och sov så tillslut blev klockan så mycket att vi var tvugna att gå ner till stan igen, dels för att jag och emma höll på att för frysa och dels för att Oscar skulle få i sig lite mellan mål innan han skulle träffa mormor.
Så det blev ingen stadspark igår heller får ta det en annan dag!

Idag så ska jag iaf gå ut och gå i skit vädret....annars händer det inte så mycket mer just idag.

Torsdag.

Jag längtar alltid till torsdagar på nåt konstigt sätt, känner mig alltid extra glad! Kanske är det för att jag ska träffa massa folk som gör mig glad? kanske för att jag älskar mitt jobb? eller kankse för att Oscar blir extra glad för att få träffa mormor?  Happy torsdag helt enkelt!

Idag ska jag och oscar åka in till stan efter lunch och träffa emma och kanske om det inte börjar regna åka upp till stadsparken. Har alltid haft sån otur varje gång jag sagt att vi ska åka till stadsparken så har det regnat och inte alls kännts särskilt lockande att vara ute.
Sen blir det jobb till kl 20.

Ha en bra dag!

BVC och tand info.

Skrev ett lång inlägg alledeles nyss men självklart försvann allt innan publicering!!!!

Iaf så har vi varit på tand info, det bästa vi fick en tandborste och tandkräm..
sen gick vi till BVC där vi vägde och mätte Oscar.

Längd: 76,6cm
Vikt: 9980g.

ikväll ska vi till bibblan med föräldrar gruppen!.


Bullar!

Vi har en ettårs dag som närmar sig här, närmare bestämt den 19 och det är ju snart. Så idag har vi förberätt firandet med lite bullbak. Therese var här och hjälpte mig och så hade jag Oscar till min hjälp, och han var väldigt duktig på att mjöla ner sig och äta deg så vi får väl se hur natten blir hoppas han inte får ont i magen. Tyvärr kunde jag inte ta några bilder eftersom vi inte har några batterier i kameran.

I morgon ska vi på ett års info om tänderna och sen ska vi till biblioteket på kvällen så det känns som att det blir fullt upp hela dagen.

GANGSTAR.

Nu har jag varit på mitt allra första kläd party för barn, det var kul tuffa kläder dock inte så mycket att välja på.
Jag köpte iaf två stycken tröjor till Oscar.





och en tröja som det står GANGSTAR stort på ryggen.

utmanad.

utmaning? hej jag!

Jag har blivit utmanad av mersol.blogg.se

Regler:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
 

- Jag är född i Falun
- Jag har flyttat 9 gånger i mitt 22 åriga liv.
- Jag älskar vit block choklad.
- Det bästa som finns är Oscar och pussa på hans mjuka goa kinder.
- Det värsta som finns är att vakna kl 5, även fast man får världens goaste kramar så känns det ändå inte så lockande...
- Jag tycker det är skönt att vara ute och gå i regn.
- Jag skrattar flera gånger om dagen, då jag har en liten glädje spridare här hemma som heter Oscar.

Jag utmanar: Dig!

igår i bilder.




Två filer till Habo?

Ikväll har vi haft mys, jag emma och jocke! startade kvällen med en tripp till Ulricehamns kommun emma alltså. efter den långa åkturen var emma hungrig så vi köpte räkor, baguette olika röror och massa annat gott och åt. Oscar tyckte det var så där men han gillade vindruvorna. Nu har vi kollat på Idol och Lars åkte ut, helt rätt tycker jag.

And remember B utallas P.

Har jag ändå inte världens bästa jobb!

Igår var det torsdag=jobb, alltid lika roligt härliga barn och dom bästa arbetskamraterna man kan tänka sig!
Första gruppen målade vi med och hade fri lek. Den andra gruppen tonår hade taco kväll mums!!

Idag har vi varit ute och gått med Lina och Anton, vi träffas säkert två gånger i veckan men vi har alltid mycket att tjata om haha roligt har vi iaf. Emma kankse skulle komma hit idag hon skulle ringa när hon vaknat så det dröjer väl några timmar till hehe. Ikväll ska vi iaf ha mys här hemma, räkor och mackor, vindruvor och kex gott gott!

Dom kommer nog ha roligt ikväll.

SWAT och SpiderWoman

Kissekatten.

Idag har vi hunnit med mycket trots sov morgon!
Vi har vikit tvätt (läs jag har vikit Oscar har kastat ner det på golvet igen) så det tar sin tid. Vi har hunnit äta upp kladdkakan hehe Vi har varit ute och gått inte med vagnen utan oscar gick också. Blev ingen lång promenad då Oscar fick syn på en katt som var väldigt spännande så han följde efter den hela tiden och katten följde efter honom så ja det blev mest att gå i cirklar. Men Oscar tyckte det var jätte kul och spännande och det är ju huvudsaken!
Nu sover liten och när han vaknar ska vi äta lunch för att sen bege oss in till stan och träffa emma pemma.

Kladdkaka



.

Vilket tråkigt väder vi har idag, har ju blivit bortskämd med solsken i två dagar nu. Men nu är vi back on track med grå disigt regn rusk, usch! Idag ska vi iaf gå ut och jag och Oscar, får se om Anton och Lina hänger på.

En dag i Gränna!

Söndagen har spenderats i Gränna, ätit massa god mat, fikat och tagit en promenad i det härliga vädret! Thomas therese kille blev även presenterad idag. Trevlig kille det där.
Igår var vi och åt god mat hos Åke och Lina och Anton och Oscar busade runt!
annars så har det inte hänt så mycket mera i helgen.

Jag och Oscar på dalvik!




Idag har vi varit i stan jag och Oscar, vi träffade therese och åt mat gott! sen åkte hem till therese på dalvik och väntade på att Jocke skulle komma och hämta oss. I kväll ska vi till Lina och Åke och ära mat, gott!!

världens bästa em.

har ni sett vad världens bästa em har gjort!! sinnes sjukt snygg design blev så glad när jag såg det imorse!


Tack gumman du är bäst!!!

ny design var det här!

så efter lite sömproblem från min sida i går satt jag och pillade ihop en ny design här eftersom jag själv tyckte att den förra jag gjorde va alldeles för somrig och lite väl gälla färger. det passade inte så bra nu när hösten, nästan vintern närmar sig. så här har vi den nya. hoppas både NI och världens bästa suss gillar den. och sussie är det något du vill ändra på feel free to tell me.  (typ som texten, färger, typsnitt, bilder) puss och kram i mörkret! /EMMA

RSS 2.0