mitt i en flytt.

Imorgon flyttar vi!!! ska bli så skönt, men känns ändå konstigt att lämna den här lägenheten.
Vi har redan hunnit flytta de flesta kartongerna eller ja jocke har, jag har jobbat hela dagen. Jag upptäckte även att alla rummen måste göras om antingen målas eller tapetseras, så ni som känner mig kan ju tänka er hur inrednings planerna flyger runt i huvudet ;) 

kankse ska plocka fram flyttgubbs listan nu med hehe...


en morgon procedur.

Tänkte bara berätta om en lite procedur Oscar har för sig innan jag ska gå till jobbet!

Är han vaken så är han alltid med mig och tittar på vad jag gör och vill hemskt gärna vara med och pilla på allt också, särsklilt mitt smink.
När jag säger till han att nu ska mamma gå och jobba då går han och pekar på mina skor och sen går han fram till dörren och pekar på den. Så säger jag får mamma en puss? då lutar han fram huvudet så man kan pussa honom. Sen så vinkar vi hej då och stänger dörren. Och sen tittar han alltid i brevinkastet! Så söt är han och likadant varje morgon!

Annars så rusar dagarna fram har fårr ännu mera timmar på samma förskola, och jag trivs jätte bra! Och nu är det bara två dagar kvar tills vi ska flytta!!!!!!


måndag.

Idag har jag redan hunnit med att jobba klart eftersom jag började 6.30 hoppade över rasten så slutade jag redan 13.30!!!
woho!!!!

Imorgon börjar jag också tidigt men slutar kl 14 och sen är jag ledig två dagar.
och vet ni vad på fredag då flyttar vi!!!!

-

Jag blir så arg, så ledsen och chockad. Hur kan man gör något sådant? vad är man för sorts människa när man gör nåt sånt?
Hur i helvete kan man mörda små små barn, barn i Oscars ålder. Det gör verkligen ont i hjärtat när jag tänker på barnen, föräldrarna och personalen på den förskolan.

svar till olle och maria!

Oscar tackar och bockar! han tycker nog med han ser rätt tuff ut när han har den på sig för då går han till spegeln och står där en bra stund!
ska försöka mig på att lägga ut en lite videofilm på Oscar när han går!
Vet du vad Olle då tror jag Oscar (och jag) kommer bli jätte glad om han får låna dina fina kläder!

kramar från moster!

mys fredag.

Ikväll har vi haft en riktig familje mys middag, det som serverades var inbakad fläskfilé med räkstuvning på halva och kantarell stuvning på andra halvan, super gott!!! och till efter rätt åt vi annanas (hade glömt att köpa glass).
Efter maten så badade Oscar, annanas har en tendens till att bli ganska kladdigt :)

Nu sitter jag och tittar på lets dance och jocke har gått till några kompisar. Hasse Aro som Elvis hmmm nej tror inte det!
Imorgon blir det dessvärre inget mys, inte på dagen iaf. Ska börja städa ur köket usch och fy vad tråkigt, men jag får ha nya lägenheten i mina tankar medans jag städar.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

att finna sig själv.

Det blir lite sämre uppdatering på bloggen nu när jag börjat jobba, dels för att det inte händer så mycket varje dag längre och dels för att tiden inte räcker till riktigt. Har iaf jobbat hela veckan och har fått tider för näsa vecka med, så ja fullt upp är det!

Den senaste tiden har Oscar börjat upptäcka sig själv i spegeln och han tycker det är roligt att sätta på sig något som ex solglasögon så går han till spegeln och står där en stund och gör lite miner! så sött är det! Som idag tog han på sig min halsduk och lade den över huvudet, gick till spegeln och stog där ett bra tag. så vill han att man ska säga att han är fin också för då tittar han extra mycket i spegeln!

Här kommer lite bilder från vecka iaf!



Oscar med mjöl i ansiktet, han hjälper till att baka scones!


en cool kille i solglasögon!


puss min älskling!


också lite bus innan läggdags!

Hv71

Igår var jag och Jocke och tittade på hockey Hv71 mot Luleå, och det gick bra för dom (Hv alltså). Vi hade ståplats så på slutet hade vi ont i fötterna och ryggen båda två.
Och idag firar vi ett årig förlovningsdag!! tänk vad ett år kan gå fort!
Vad vi ska hitta på ikväll det vet jag inte för Jocke skulle fixa en överraskning, spännande!

Snart ska jag iväg och jobba börjar kl 11 lyxtider eller hur!

morgonstund har guld i mun.


Provar morgonrock.


speglar sig lite.


och dansar lite.

brunett.

Fick ett litet infall idag när jag gick i mataffären och handlade, jag ska bli brunett dök upp i mitt huvud så bland alla matvaror (inget godis) hamnade ett paket med hårfärg. En liten impuls grej och när jag väl satt där med färgen i håret så kom jag naturligtvis på mig själv hm jag brunett???vad tänker jag på?  men det var lite sent att ångra sig så ja nu är jag brunett....har lite svårt att vänja mig vid det men ska se vad jag tycker om några dagar annars kanske jag blir blond igen hehe....

Vi har även hunnit med att gå en lång promenad på nästan 2 timmar!!! gud vad skönt det var!

trött.

Att börja jobba är verkligen jätte roligt, men när ska man ha tid till att träffa alla? På eftermiddagen när man kommer hem så hinner jag ställa mig och laga mat, leka med Oscar och sen är det dags att börja med kvälls och natt rutinerna. Sen sover Oscar och om Jocke är hemma så pratar vi lite och sen glor på tv.
Men när har man tid för vänner? på helgen har man fullt upp känns det som, men det handlar väl helt om att pussla med tiden och att få allt gå ihop.

Idag har Oscar och Jocke varit i skogen och gått lite och jag har jobbat mellan 8.30-16.30, i morgon jobbar jag mellan 7.30-15.30.  Är fortfarande kvar på samma ställe som jag varit hela veckan skulle egentligen vikarierat på en annan förskola idag, men så ringde dom och bad mig vik. på samma ställe som innan eftersom hon fortfarande var sjuk.
Jag hoppas fler blir sjuka hehe.....

.

På väg till jobbet snart, måste bara fixa med lite telefonsamtal och papper till a-kassan alltid en massa krångel!
Ha en bra dag!

jobb!

Idag har jag varit och jobbat på en förskola här i närheten, blev inringd imorse fick även jobb i morgon super gött!
Hamnade på en bra förskola med bra personal och härliga barn, kunde inte få en bättre start!

Självklart kändes det lite konstigt att vara utan oscar och ta hand om andras barn, men jag vet att han har det bra hemma med Jocke och jag behöver faktiskt komma ut och jobba lite. Men desto roligare var det att komma hem och känna att jag har saknat min son och han saknat mig, fick massa goa kramar och blöta pussar!!!!
 

det blåser.

Idag har jag varit ute och gått med Lina och Anton var jätte länge sen man såg dem, kallt och blåsigt var det men skönt än då!
Har även börjat packa ner i kartonger och då känns flytten genast lite närmare i tiden. Ska bli så skönt att flytta härifrån, Oscar får ett eget rum, vi får ett snyggt kök med diskmaskin och plus på allt detta så är det en öppenspis i vardagsrummet!

Igår var jag och mamma och såg Australia, en mycket bra film, med mycket känslor, mycket kärlek, lite krig, en snygg man och en väldigt söt liten pojke!

Australia










 

Se den!

lördag.

Idag var det då åter helg, veckorna går fort och man hinner knappt med. Snart ska vi flytta hoppas vi hinner fixa med allt nu innan bara, slänga skräp, packa ner alla saker i kartonger och framför allt bli av med våran lägenhet!
Igår var det en äldre man som tittade på lägenheten, det viktigaste för han var att det fanns internet uppkoppling för datan stod på 24/7 hemma hos honom. Höll på att skratta till lite när han frågade om det, tänk er  en gubbe på ca 60-65 år som sitter vid datorn jämnt hehe.

Jocke är åter igen iväg och jobbar lite, oscar sover och jag sitter här. När Oscar vaknar så ska vi käka lite och sen gå upp och hälsa på jocke på jobbet. Efter det måste jag hem och göra mig iordning ska nämligen på kalas hos emma (matte) idag.

Ha en bra lördag!

bara jag och oscar.

Idag hade vi lite tid på tu man hand då jag och oscar åkte in till stan för att träffa emma. jocke var och jobbade på brogårdsand idag med. Men i morgon är det minsann min tur att få något gjort på karriärs fronten hehe..

Fruktansvärt trött är jag idag också har jag huvudvärk så idag ska jag lägga mig tidigt.

Pulka.

Idag har vi varit och åkt pulka, alltså har det kommit snö här med! Inte så mycket men tillräckligt för att kunna åka pulka. Oscar tyckte det var jätte kul och skrattade varje gång han åkte ner, och tänk vilken tur han har som får bli dragen upp för backen med, lyx!

Jocke har precis åkt iväg för att jobba lite extra på brogårdsand. Det har jag nog glömt att skriva om här att jocke är nu mera pappaledig då det var meningen att jag skulle ha börjat jobba nu i januari men eftersom livet aldrig blir som man vill så är jag nu arbetslös. Ringde till vikariepoolen idag så jag ska dit på fredag och skriva lite papper och sånt.
Så jag får hoppas på att det blir många sjuka nu till våren så att jag kan jobba mycket hehe.....

Ikväll kommer det en och kollar på våran lägenhet, jag hoppas den personen tar lägenheten så har vi ett mindre bekymmer att tänka på.

lite fler bröllops bilder!

fick ett par bilder av Lena och Marre skickade till mig. Och två av dom var jag bara tvungen till att lägga ut här till allas beskådning hehehe....


Fula Bettan sången!


Maria och pappa rocka loss.

också lite bus.


hmm...undra vem som håller i nyckeln....


nämen oj kom vi in i brudparets svit...


hehe glitter i sängen, snappsglas under sängen och alarm klockan på rigning brudparet kommer nog sova gott inatt..


;) hihi


Therese badar badkar.


nu var det klart.






therese och lena.

festen.

Festen blev lyckad, bra show, bra musik och god mat! Senare framåt kvällen blev det även dans och alla fick vi nog oss ett par goda skratt!
Särskilt under fula bettan sången:)


Tårta!


mini möhippa med sång.


Maria sjunger för Åke


bröllopsvals.


vigseln.

Nu är vi hemkommna från ett fint, vackert, roligt och kallt bröllop! När vi lämnade Örebro stod mätaren på -18 grader tur att det sjönk desto närmare habo vi kom!

Det finns så mycket att berätta från bröllopet, så mycket roligt, så otroligt vacker Maria var. Men jag tror att det inte går att göra minnena rättvisa genom att skriva ner dom här. Så lite kommer jag självklart berätta och bilder kommer att visas, men resten håller jag för mig själv!

ALLA mina syskon var där och att få träffa dom alla på en och samma gång är väldigt ovanligt då vi är utspridda över hela Sverige, från Söderhamn ner till Blekinge. Och bara det var ju lycka!


Innan vigseln i kyrkan.


Under vigseln.


Utanför kyrkan, ris och rosenblads kastning.


Vrålåket.


En vacker vinter brud.

Bröllop och mamma bekymmer.

Imorgon ska vi i väg på bröllop i Örebro, och med vi menas jag och Jocke. Oscar får bo hos farmor och farfar när vi är borta, han kommer trivas jätte bra det är jag säker på. Men så är man ju sådär lite halv fjantig och tror att jorden kommer gå under om jag lämnar Oscar för en natt...kommer sakna honom till tusen!

Bröllopet kommer bli vackert och fint som dom har planerat och fixat inför denna dagen, så kan inget bli fel!
Det är nu inte bara min syster Maria som haft det stressigt i dessa bröllops tider utan även min kära mor som har letat klänning och skor med tillbehör! och tro mig det har tagit sin tid. Men vad fina dom kommer att vara både min mamma och Maria! och alla andra också givetvis.

lite blandade bilder från mobilen.


hittade en fin liten tomtebild!


äter banan- ahm!


trött och febrig.


åker skridskor!

RSS 2.0