Shopping och telefonsamtal löser allt!

detta köpte jag idag:



linslusen Oscar är med i alla bilder ;)

Koftan är från VILA
Jeansen är från Vero Moda

Jag är trött.

Så fruktansvärt trött på att hon inte förstår, inte kan ta in att det inte går att köra över mig hur många gånger som helst utan att jag säger ifrån. Jag är så fruktansvärt trött och ledsen. Men det kankse så det ska vara, att så fort en annan har fultt upp och inte har tid med en, inte ens tid att svara på ett sms, inte äns tid att kunna be om ursäkt för att ha struntat i att svara. Hon säger det varit jobbit men ibland kan det faktiskt vara fler som har det jobbit och inte mår bra då kankse den personen inte orkar lyssna och vara en sopptunna som hon kan tömma all sin skit i.

gahh var tvungen att skriva av mig, detta är inget jag brukar skriva om tycker egentligen att det är för personligt. Men jag blev så fruktansvärt ledsen av det jag läste på hennes blogg och det fick mig att inse att när hon sa förlåt igår så hade hon ändå inte förstått.

På promenad i Gränna.



 lite olika bilder från våran promenad!

Igår var vi i Gränna och hälsade på min mamma och pappa! vi hade trevligt och åt god mat och fick fina eller rättare sagt kommer bli fina presenter, fick presentkort så här kommer det att shoppas!!!!
Therese min syster hade en mindre bra dag, då vi plockade upp henne så sa hon att hon blivit matförgiftad och suttit vid toaletten halva natten. Men sen gick det inte över på hela dagen så det var nog inte matförgiftning utan magsjuka...Så vi hoppas att ingen av oss andra blir sjuka nu. Särskilt inte mamma och pappa som åker till Turkiet på torsdag.

Ikväll kommer Marie och Leif och Jockes mormor då blir det tårta gott!!!

Besviken.

helt klart, denna veckan har man tampats med det ena efter det andra och just nu känns besvikelsen så stor. Tur att jag har min guld klimp vad skulle jag göra utan han? Så lycklig man blir av en liten kram eller en lite puss, eller av ett litet skratt lyckan går inte att beskriva i ord!


KÄRLEK

min H&M look a like..!


Tok Oscar




Taco kväll.

Idag blev det tacos till middag, gott tyckte vi alla tre....även Oscar som fick smaka men det såg ut som kriget när han ätit färdigt hihi. Men man ser att han är stolt när får äta själv!


kanske kanske!!

Jag hoppas så mycket just nu att min jobb situation kommer lösa sig, och kanske kanske så kommer det lösa sig! Vill ju så gärna börja jobba nu. Men det är bara att hoppas, hoppas på att denna gången är det min tur.
Igår var det jobb dax igen kul som alltid härliga barn! Och mamma fick vara barnvakt åt Oscar gissa om hon var glad, mamma har ju inte träffat liten på jätte länge. Oscar hade saknat henne det syntes!
Idag är det ingen dimma ute och solen har letat sig fram så vi kommer säkert gå ut en sväng sen måste bara bli klar med tvätten, tråk!

Dimmigt

Nu är jag hemma igen efter en promenad i skogen. Dimmigt men skönt! Träffade som sagt några andra mammor från föräldrar gruppen jätte trevliga va dom och vi hade mycket att prata om. En utav barnen som också är en pojke är född samma dag som Oscar, det är lite roligt tycker jag!

Snart ska vi äta lunch (blir en sen lunch idag, Oscar va så trött när vi kom hem så det var ingen idé att ge honom mat då. Så han fick välling och sen somnade han som en stock. I kväll blir det jobb!

bloggtorka.

tycker nog att var och varannan blogg , har blogg torka just nu det är ju tråkigt för mig för så har jag ju inget att läsa om när Oscar sover om dagarna....

I dag har jag och Oscar och massa andra barn och mammor och en pappa varit på baby café, jätte trevligt och roligt hade vi! fast en nackdel med baby café är att det är mycket mindre barn också som ligger på golvet och då blir man ju livrädd att Oscar ska mosa till nån lite bebis. Så jag får vakta Oscar noga.
I morgon förmiddag ska jag ut och gå med några föräldrar från våran föräldrar grupp det ska bli jätte kul tycker jag få träffa lite nytt folk. Åter kommer om det i morgon.
Resten av den här dagen ska spenderas hmm ja vad ska vi hitta på...kanske gå till en lekpark..I kväll ska jag iaf tränna skivstång jippi!!!

lekparken.

Idag gick vi och lekte i lekparken jag och Oscar och den stora favoriten är rutschkanan, tror nog att det är mest för att det finns en trappa att gå upp för innan. Annars är det kul att äta grus och klättra på den här bilen (bild nedan).


att handla.

Kom och tänka på en rolig grej som hände i söndags när jocke skulle handla mat (han skriver ingen lista utan fråga mig vad vi ska ha och hoppas på att han kommer ihåg allt).
Vilket fall som helst skulle han handla välling och lite andra grejor, så kommer han hem ställer in varorna. Sen sätter vi oss i soffan och sjunger lite för Oscar som vi alltid gör innan läggdags, då kommer han på att han glömt köpa välling! Så han fick åka till Ica igen och köpa välling också kommer han hem med fullkorns välling. Vi har inte börjat ge Oscar fullkornsvälling än utan har vanlig havrevälling men vilket fall som helst så kunde vi inte ge Oscar den vällingen för när man börjar med fullkorn ska man blanda med den vanliga vällingen så magen vänjer sig. Så han fick åka en gång till! hihi tyckte det var lite roligt tänk hon som satt i kassan och såg han komma och handla tre gånger sammakväll. skulle jag tyckt vara lite roligt iaf!

friskus och svettus

japp nu har jag tränat och jag slog nog rekord i att byta om, duscha och gå till bussen. Kl 20.00 klev jag in i duschen och hör och häpna 20.15 gick bussen från tåg stationen. Ja jag var väldigt stressad och jag är faktiskt inte säker på att allt shampo blev urtvättat men men. Slapp ju vänta till nästa buss som går kl 22.

Oscar förstår jätte mycket av det man säger nu, ex här om dagen så satt Jocke med Oscar på golvet och skulle ta på han strumporna. Men en utav strumporna låg längre bort då bad Jocke att Oscar skulle hämta strumpan, då kröp han och hämtade den, han är så duktig min pojk.
Det bästa som finns är att gå in och hämta han efter att han sovit för då står han och väntar i sängen och när han ser mig så lyser han upp i hela ansiktet och hoppar lite, sötnöt!

elektrisk!


nice hår!!

Idag har jag och Lina varit ute och gått, det var kul att träffa henne igen har säkert gått 2 veckor sen vi sågs!
Ikväll ska jag träna på friskis är ju gratis denna veckan och gratis är ju alltid bra, right!

Soya

Showen var super bra, Martin Stenmark var super snygg, Henrik Hjelt var sjukt rolig och Peter Stormare var helt okej...väldigt svettig...Stormare alltså.

Idag har jag och Jocke haft barnvakt åt Oscar och då passade vi på att äta god middag på Soya, jätte gott var det och så skönt att få vara lite själva med! Så stort tack till Marie!!
Nu ska vi ha mys kväll ha det bra!!


Ladies på ladies night


Svamp plockning


på väg till hökensås, therese letar svamp....


jocke byter skor.


Vi


Fika i skogen.


kantareller.


gott!!!


Ikväll är det ladies night!!!!

Ny vagn.




igår var det ett år sedan


Som vi åkte på en trevlig Spa weekend  i Ronneby Brunn. För att sedan åka vidare till Bräkne-Hoby på Iskas dop där jag var fadder!
Minns så väl att jag tänkte, nu är det bara 2 månader kvar till bebis kommer men jisses vilka långa 2 månader det var!

På lördag ska jag hitta på något jätte roligt, nämligen gå på Ladies Night och äta middag på O´learys med jockes syster Martina, jockes mamma Marie och jockes moster Maggie! Endast Ladies ;)

trötteroslö

jisses vad trött jag känner mig idag, helt slö! Vill att dagen ska gå fort så att jag kan lägga mig och sova..
Idag ska nog jag och Oscar och Emma åka till stadsparken om vädret tillåter. Oscar har ju inte varit där än eller jo en gång men då sov han så han såg aldrig några djur. Ne nu ska jag kolla när bussarna går.

tänkte bara meddela...

att claras har världens godaste varmchoklad! med marshmallows i mums!

Idag har jag sökt ett jobb och jag hoppas så ininorden att jag får det jobbet vill verkligen ha det! vill vill vill vill!!! Hoppas jag har tur denna gången och att jag åtminstonde får komma på en intervju.

det kliar i fingrarna!

Usch och fy vilket shopping humör jag är på just nu! det riktigt kliar i fingrarna allra helst skulle jag vilja köpa en ny vagn till Oscar. Han sa det till mig i morse "du mamma ska vi inte ta och skaffa en ny vagn till mig, en sån där med ett hjul fram" helt fantastiskt att pojken tänker precis som sin mor ;)


eller den här fina overallen till Oscar från name it.
(finns på Per o Lisa)

lite bilder från helgen.


fler bilder kommer ikväll!

Hemma igen!

Nu har vi kommit hem igen, vilket är skönt! hemma bäst! Vi har haft det jätte bra i blekinge och Oscar har trivts som fisken i vatten, lekt oxh stojjat med kusinerna!
Igår på förmiddagen gick vi på stan och på eftermiddagen så besökte vi mörrums ån jätte fint var det där. Jocke blev väldigt sugen på att fiska!
Idag så åkte vi hem och Oscar sov HELA bilfärden helt slut :)

Blekinge

idag åker vi till blekinge närmare bestämt Karlshamn vi ska hälsa på min bror och hans familj. Det ska bli roligt har ju inte sett hur dom bor ännu. Annars har jag inte gjort så mycket annat än att packa och Oscar har packat upp!

inget babycafé

Första jobb eftermiddagen avklarad och det var kul, härliga barn. tyvärr blev det inget babycafé eftersom tåget inte kom när det skulle.. Så resan från Habo- Jönköping tog 1,5 timme!!!!!! katastrof.

Jobb och öppnaförskolan

Idag är det första eftermiddagen på jobbet, ska börja jobba torsdag eftermiddagar från kl 15- 16.30. inte så mycket men bättre än inget plus att det är världens bästa arbetsplats med världens bästa arbetskamrater. Men innan dess blir det baby café/öppna förskolan på jobbet helt enkelt!

Annars så vaknade Oscar kl 05.50!!! tidigt! men han sov ju visserligen hela natten från kl 19.30 till morgon för första gången, min duktiga pojke.

Dålig uppdatering där ja.

har väl haft fullt upp helt enkelt!

Idag har vi iaf plockat svamp, mycket svamp för den korta stunden. Var bara ute i ca 20 minuter! ska nog ta och göra mig en svamp macka sen mums!!
annars så har jag varit ute och gått idag med, har faktiskt gått  minst en timme varje dag sen emma och jag startade vårat krig, vilket nu snart har pågått i ca 2 veckor..


måndag!

måndagar känns alltid så tråkiga tycker jag. Idag har jag varit ute och gått 1,5 timme skulle gå en runda som gör att man kommer lite utanför habo och sen upp till ett nybyggt område. Men när jag kommer fram till en liten undergång, då var vägen avstängd så jag fick vända och gå tillbaka igen och det tog ju lång tid men inte så lång tid som det hade tagit om jag hade fått gått hela rundan!
Men ikväll ska jag och lina ut och gå en liten runda för idag blir det ingen spinning får se om jag går och träna skivstång någon dag i veckan istället.

2 timmars sömn

Kräftskivan var toppen bra, goda kräftor, goda pajer och trevligt sällskap...de flesta iaf..

Hade från början inte tänkt att jag skulle gå ut utan ta 23 bussen hem, men eftersom det var så roligt hos matte så tänkte jag att då tar jag 00.55 bussen istället. Sagt och gjort så hängde jag med tjejerna ut och kände genast att här kan jag vara kvar tills det stänger! så själv klart bestämmer jag mig då för att ta sista bussen hem 2.35. Så hem kom jag men mycket senare än vad jag beräknat, somnade runt 03.30 och skulle gå upp igen kl 05.00!!!
Gissa om jag ångrade den sena kvällen när väckar klockan ringde kl 5, JAAAA!!! var nästan så att jag tänkte strunta i att åka med jocke till Gränna men kände samtidigt att det inte skulle var någon hit att sitta med Oscar ca 1,5 timme på buss från habo till gränna.
Duktiga jag kliver upp borsta tänder väcker en sömnig Oscar och vi beger oss till Gränna.
I gränna möts vi av ett tyst och nersläckt hus eftersom mina föräldrar missat det sms jag skickat dagen före om att jag skulle dyka upp runt 6 snåret på morgonen, gissa om de blev förvånade :)

Men trevligt har vi haft det, promenerat, spelat Scrabble, pratat och ätit!! och nu sitter jag här ny duschad och trött efter en natt med bara två timmars sömn, men vad sjutton kul hade jag!

kräftskiva!

Är nu redo för kräftskiva, sitter och bloggar hos therese just nu men ska snart bege mig till emma och matte!

Idag var det premiär!

Första gången på öppna förskolan idag, det gick hur bra som helst Oscar lekte, kastade leksaker omkring sig, kröp, ålade titta på andra barn. Han har nog haft det hur bra som helst idag, men va trött han var när han kom hem! Nu spver skruttas och efter det blir det en promenad och handla lite mat.

Idag är jag riktigt trött, har inte fått mycket sömn inatt Oscar har vaknat var och varannan timme och skrikigt, tror han håller på att få tänder för han är snorig också. Så ikväll blir det en alvedon innan läggdags och så håller vi tummarna för att det bli bättre. Idag ska Therese åka med Jocke hem efter jobbet hon ska sova här inatt och om vädret tillåter så ska vi ut i skogen och plocka svamp i morgon.

Hoppas ni får en trevlig Fredag!

lite shopping

har varit på stan i dag, shoppat lite, fikat lite och träffat härliga vänner, dom bästa!
en bra dag helt enkelt och nu ser jag farmemot morgon dagen, då det blir premiär på öppna förskolan. Ska bli jätte kul att se hur Oscar beter sig med dom andra barnen.


Oscars nya skor!


Oscars nya jacka!


Oscars nya mössa!

Stan idag!

Idag bär det av till stan för att träffa emma och widell ska bli kul! kanske litw shopping med, Oscar behöver ju ett par riktiga skor.
Igår på föräldrar träffen så lekte Oscar jätte bra, inte med dom andra barnen men han sysselsatte sig själv och tyckte det var spännande att titta på dom andra barnen och sno deras leksaker. Han brydde sig inte ett dugg om mig och jocke och klängde knappt på mig någonting så skönt att se att han vågar ta för sig!
Jag tycker att han blivit så stor den senaste veckan, han förstår så mycket mer, härmar ljud som napp och lampa, och säger man nu går vi till köket så går han dit!!

tidig morgon

Oscar vaknade 6.30 usch och fy kändes jätte jobbigt även fast det inte var överdrivet tidgare än vanligt, han brukar alltid vakna mellan 7 och halv 8.
Hur ser nu denna dagen ut då, ska ut och gå när Oscar vaknat minst 1 timme. Duscha, fixa lunch, göra mig i ordning gå på föräldrar träff. Så ser denna dagen ut förövrigt är det ju väldigt fint väder idag med då känner man sig extra glad!

ska bjuda på två bebis bilder på oscar när han var en liten bebis
bild 1: nyss utplockad.
bild 2: hos faster Martina


lite bilder från lekparken


mmm vad gott med grus!


sitter på en stubbe och filurar!


tur att det fanns lite grus på stubben med, så att jag kan bjuda mamma..


tycker att jag har varit väldigt duktig idag, gått väldigt fort i en timma, cyklat 30 minuter. Plus att jag lagat nyttig mat, potatis, morot och palsternacka med lite olivolja i ugnen och stekt kyckling gott!

vill ha!



endast 129 dollar, men så är det ju frakt och tull på det, vad det nu kan kosta hm...

Oscar på ett omslag, varför inte?


Spring Fashion 2006

Igår var det spinning sjukt kul men shit vad jobbigt!
Idag blir det ingen spinning men ska ut och gå när Oscar vaknat, oscar har blivit duktig på att äta själv får in skeden i munnen varje gång!

Emma jag har nåt som är ditt, Oscar hittade det idag när han gjorde ett bus. Han rev ut alla dvd filmer och ut flög en skiva som det står Emma Golander, Spring Fashion 2006..hur har den hamnat hos mig? och hur gör man för att titta på den??

blocket

klicka här och köp en fin barnvagn i bra skick!

måndag

Sitter och tittar på våra bästa år (hm sämst) vet inte varför jag tittar på det egentligen, brist på annat kankse. Iaf så ligger Oscar och sover så gott och ja jag sitter här..
Planerna för dagen ser ut så här: ut och gå 1 timme, och sen träna på friskis kl 16.30 längtar!
Åt jätte gott godis igår exotiksnacks sjukt gott!! plus att jag lagade god mat, kokt potatis med ugnsbakad falukorv och ugnsbakade tomater ibland är det som är enkelt godast!

RSS 2.0