äntligen fredag!

säger jag som bara jobbat två dagar denna vecka, i måndags och idag. Har varit ute i det fina vädret nästan hela dage underbart vilket härligt jobb man har, fast idag hade jag keps och långärmat på mig så att jag inte skulle bränna mig igen. Men visst är det skönt när alla är lediga och man bara kan vara, inga tider att passa på!
När jag kom hem från jobbet hade Jocke redan börjat med maten, grillning stog på menyn riktigt gott! Det tyckte Oscar med som fick grillade hamburgare istället för kött. Resten av kvällen blir lugn, Jocke har åkt iväg för att hjälpa en kompis med hans bil och jag ska sätta mig framför tvn om en stund eller så går jag ut på balkongen och läser en bok.

Imorgon ska vi åka en sväng till stan, jag ska lämna tillbaka ett linne som var jätte stort trots att jag köpte en small! måste ha varit felmärkt. Sen ska vi möta min syster i stan som ska följa med oss hem och sova här. Gissa vem som är över lycklig? Oscar så klart! vi satt och pratade om Therese och jag berättade att hon skulle komma och sova här hos oss. Och så frågade jag Oscar vart ska Therese sova då? då pekade han på Jockes plats hehe så jag antar att Jocke får ligga på soffan i morgon kväll :)

Igår var jag ute och gick en sväng med Lina, det var ett tag sen vi gjorde det men det behövs verkligen bara gå och prata lite skit och skratta! måste försöka med att vi gör det en gång i veckan iaf! 

Jag älskar min familj så oerhört mycket, de är dom bästa och finaste som finns!

trevlig helg allesammans!!

vacker bild va! tagen av lena och marre när dom var i thailand.

lite nere idag, but hey tomorrow is another day

Har varit ledig i ett par dagar nu och det är ju alltid skönt! Igår var jag hos tandläkaren som berättade att jag antagligen måste ta bort visdomständerna, snyft. Hatar verkligen tandläkare dom ger mig alltid dåliga nyheter och så gör det så sjukt ont att få bedövning. Senast när jag satte in mina skruvar så fick jag lite lugnande innan han gav mig bedövning får se hur det går den här gången om det blir något, hoppas inte men med min tur som kommer jag nog behöva det.

Idag sitter jag och väntar på ett samtal från neurokliniken här i jönköping. Fattar egentligen inte vad det är vi ska prata om det är väl bättre att ge mig en tid till röntgen så att man kan få det överstökat.
Fast bättre med ett samtal än att vårdcentralen ska skicka en remiss för då kommer det ta åratal innan jag får någon röntgen överhuvudtaget. life is wonderful.....

lite blandat


jag, therese, mamma och lena i söderhamn


therese, jag och mamma i söderhamn


jag, therese och mamma har klättrat upp i en stege hihi


systrar på stan i söderhamn.


födelsedags barnet fastnade också på bild!


Oscar nyfriserad!


oscars nya säng.


vi provsitter ute möblerna.


Och så här ser jag ut efter en dag på jobbet, när vi satt ute med barnen i solen så satt vi och pratade om vilket underbart arbete vi har som kan vara ute mycket....just nu känner jag mig dock inte lika säker på den saken...bonnabränna!

efter regn kommer solsken??

I helgen har jag varit hos Therese, den 3e och förhoppningsvis sista operationen gjorde dom i lördags. Operationen gick bra tyckte läkaren, så vi hoppas att det blir ett slut på detta snart. Man vill börja blicka framåt igen, inte bara leva i nuet.

Idag har jag klippt Oscar mycket vackert vill jag lova! vi hade en riktig mys morgon tillsammans och det behövs verkligen! tyvärr så förstördes dagen när jag kom till Oscar dagis där fröknarna berättar att dom ska stänga verksamheten efter sommaren!!!! vill verkligen inte ha Oscar någon annanstans vi trivs så bra där med världens underbaraste personal. skit också...
måste iväg o jobba men har verkligen ingen lust till det bara en massa motgångar..efter regn kommer solsken??


fredag idag.

allting känns bara så hopplöst ibland, vill vara snäll och hjälpa till men så blir det bara fel. Kanske ska sluta bry mig om andra och bara tänka på mig själv? Fast jag vet att det inte kommer funka, jag är inte sån som person utan jag vill att alla ska trivas och må bra. I morgon blir det en sväng till Linköping för att träffa min älskade therese igen, saknar henne.

En hel vecka har gått sedan allt vändes upp och ner, jag tror inte att jag har lyckats vända livet uppåt igen utan det pendlar lite fram och tillbaka. Just nu känns allt skit och jag har lust att skita i allt vill helst bara sitta och stirra rakt fram. Men i sådana här stunder är det bra att Oscar finns (eller ja det är ju alltid bra) men man måste ta sig själv i kragen för Oscar behöver mig oavsett vad som händer runt omkring.

.

vet att många undrar vad det är som har hänt, men av respekt för therese så kommer jag inte skriva det här. Dom som behöver vet om det.

Är hemma igen nu efter ett par dygn uppe i linköping, Therese och pappa är kvar och hon kommer förmodlingen få stanna över helgen. Jag trodde att det skulle vara skönt att få komma hem, men det är det inte för nu har man noll koll på vad som händer egentligen skulle jag vilja dela mig i tre personer, jag vill vara hemma med Oscar, jag vill vara hemma hos mamma och stötta henne och jag vill vara i linköping hos therese. Så som ni förstår så har jag ett dilemma. Men imorgon kommer jag nog åka till Linköping igen över eftermiddagen bara.
Har inte så mycket mer att skriva ska jobba om en stund.

tom.

känner mig tom just nu, tom på ord, tom på känslor helt blank inombords. Försöker vara stark för dom som behöver mig . Allt annat får komma sen just nu är det fokus på min älskade syster, hennes välmående och att vi ger henne trygghet det är det enda som betyder något just nu.

Befinner mig i Vadstena hos min faster, man och kusin man känner sig omtyckt här, det finns glädje här även fast allt är skit. Tack alla ni som bryr er om oss, tack alla ni som bryr er om Therese hon kommer att behöva oss alla för att orka ta sig igenom detta, hon kommer att behöva er för att vi tillsammans ska orka hjälpa henne att bygga upp allt igen. Det som har hänt är så fruktansvärt grymt som ett slag i magen, luften bara försvann på två sekunder. På två sekunder rasade hela världen samman i tusen bitar. Men allt kommer gå bra, det måste gå bra för det finns inget annat alternativ för vi älskar dig therese så oerhört mycket. Nu orkar jag inte skriva mer mina händer darrar, tankarna flyger runt i huvudet och magen åker som en bergochdalbana mellan illamående och frustration.

hopp hopp plask!

Att plaska i vattenpölar är roligt tycker Oscar, så det har vi spenderat förmiddagen med ute i det regniga och små kyliga vädret. Men Oscar hade super kul och stannade i varje vattenpöl han såg. Så våran promenad till vårdcentralen tog ca 30 minuter i stället för dom 10 som det brukar ta! Men vad gör det Oscar hade roligt och jag fick lite flash back från min högstadietid då jag umgicks mycket med en kompis som hette Simon. Vi tyckte också att det var roligt att hoppa i vattenpölar så vi startade en hoppa i vattenpölar klubb hehe...på högstadiet...men men kul hade vi.

Förövrigt så händer det nog inte mycket mer idag, verkar dock inte finnas något slut på detta regnande idag så det kanske blir en eftermiddag inomhus idag.

en ledig dag idag med.

vad skönt det är att vara lite ledig, idag har jag och oscar var ute och lekt med hans kompisar på dagis, det tyckte han var jätte kul. Fast han var väldigt trött när vi kom hem igen. Ska ta en lite tripp in till jönköping idag med Therese var det tänkt. Therese ska försöka leta rätt på ett par snygga skor, och jag ska inte leta efter nått för nu får det vara färdig shoppat iaf för denna månaden:D

Ha det gött!

göteborg!

Igår kom vi hem från götet, en helt fantastisk helg med mycket shopping, god mat, lyxigt hotell och massa promenader!
Hade tänkt att jag skulle tagit lite kort på kläderna men precis då så dog kameran, lite synd! Men kan berätta vad jag köpte istället: Ett par solglasögon (hittade inte mina gammla). En vit och blå randig klänning från monki, ett par chinos och så ett par vita converse!!! Älska gbg!!!

På söndagen gick vi till haga där fanns det massa små affärer och mysiga cafeer, tyvärr så var det mesta stängt eftersom det var söndag. Men vi tog en mysig fika på ett litet café, som hade sjukt stora kanel bullar och massa olika jätte stora kakor, plus att jag har upptäckt chai latte, sjukt gott! Efter det så gick vi till Liseberg, det var väl mindre kul inne eftersom min kära sambo inte tycker om att åka karuseller, och det är ju inte så kul att åka själv...Men vi satsade på att vinna ett gosedjur till Oscar istället tillslut vann vi andra pris, en liten tiger!


utsikt från hotell rummet.



sängen!



en del av badrummet



jag och jocke ska ut o käka



på väg till Haga!

feber.

Dagen började som vanligt kl 0600, vi gick upp gjorde lite välling och tittade lite på barnprogram. Sen var det dax för frukost och allt var som vanligt. Efter frukosten blir Oscar lite gnällig och jag tar upp honom och vi kramas lite, då känner jag att han är varm vi tar tempen och den visar 39 grader. Feber bara sådär helt plötsligt, just nu ligger han och sover och han har fått en alvedon. Så vi får se hur han mår under dagen och hur det blir i morgon vet jag inte. Vi får hoppas på det bästa för vi kan inte avboka tåg biljetterna skulle vara lite tråkigt att ha lagt ut pengar som vi inte kan använda. men men...


Valborg

Det blev faktiskt lite valborgs firande, på kvällen grillade vi och sen gick vi och tittade på elden. Där träffade vi Lina, Åke och Anton! Mycket trevligt var det!

RSS 2.0