nya kompisen Gustav

Bilderna från huset får dröjja till nästa gång vi är där, glömde nämligen totalt bort att ta kort när jag väl kom dit. Men som sagt blir fler gånger!

Pratade med Oscars dagis fröken häromdagen och då berättade hon att Oscar hade fått en ny kompis som heter Gustav. Dom tyckte tydligen väldigt bra om varandra, och brukade kramas och hålla handen, mys pluttar! På vilan brukar dom sova brevid varandra och då hade Oscar legat och klappat Gustav på handen tills han somnade. Det kallar jag att vara en snäll kompis. Oscar verkar trivas väldigt bra på nya förskolan för han ville inte följa med hem idag när jag kom och hämtade honom och det är ju ett bra betyg.

huset.

Idag ska vi åka till huset och kika lite, vi har redan fått nycklarna till huset då det står tomt och ägaren var så snäll att låta oss fixa ordning i huset innan vi flyttade in! shysst kille det där! Kan ta lite kort så att ni får se hur det ser ut nu innan och sen efteråt!

Snart kommer mamma och pappa hit och då bli det fika!


lördag och äntligen helg!

Ska nu från och med idag inte tänka på skolan förrens på måndag, okej kanske tidigast söndag kväll men absolut inte innan.

Idag har jag och Oscar varit ute hela förmiddagen, först gick vi o lekte i en lekpark nedanför oss, vilket oscar tröttnade rätt fort på eftersom det inte är något roligt att leka med tråk mamma....Så då frågade vi om Anton ville leka med oss, och det ville han till Oscars stora lycka. Jag tyckte att det var kul att träffa Lina igen, man hinner inte ses så ofta nu, men lite mage hade hon fått nu såg jätte mysigt ut och det är nästan så att man blir lite avundsjuk!

Snart kommer nog Jocke hem han har varit och lagt golv hos Martina och Fredrik. Då ska vi åka till Jockes mamma och fira henne.


Idag fyller min mamma år sort grattis från oss alla!

ett hus, vårat hus

hej allesammans nu var det ett tag sen igen hm tiden går fort när man har roligt.. Nej men faktiskt så har det varit så mycket att tänka på och så mycket att göra den senaste veckan att tiden inte har räckt till. Men idag tänkte jag att nu minnsan får det vara slut på plugget nu går jag hem. sagt och gjort så nu sitter jag här och drömmer mig bort, jag drömmer till mitt hus som vi köpt vårat alldeles egna hus som kommer bli så fint när det är klart! Så senast den 6 november kommer vi flytta in, ska bli så härligt, helt underbart!

Idag så ska vi träffa Sandra och Wilgot, vi ska leka i en lekpark sen ikväll så kommer emma och äter tacos med oss, mys!

på botten.

Första dagen på skolan avklarad, och jag överlevde! Tack Emma för stödet det behövdes. Imorgon är det en ny dag i skolansvärld, en hel dag faktiskt får se hur det går med att hitta klassrum och allt vad det är men det löser sig nog!

Här hemma är Oscar lite snorig och gnällig få hoppas att han är bättre i morgon iaf. Jocke är iväg och plockar upp båten från vätterns botten, den hade nämligen sjunkit så jag hoppas dom får upp den.

snart student.

Imorgon är det skola som gäller för mig och dagis för Oscar. Shit vad nervös jag kommer vara i morgon men det kommer nog bli jätte kul!

Idag har Oscar varit jätte duktig och kissat på pottan en gång, så vi får hoppas att detta håller i sig!

har inte hört något från mäklaren än så fortsätt hålla tummarna!

Måndag

Idag håller vi tummarna!


Oscar på dagis får se vad dagen har att erbjuda.

Helg.

Äntligen är helgen här, vad jag har längtat! Jag startade helgen med en kväll hos Mattes föräldrar med Emma och Matte. Mycket trevligt och god mat hade nämligen en liten mini kräftskiva bara vi tre, helt perfekt!
Fick väldigt bråttom till bussen sen men hann med den som tur var fast jag fick stå upp hela vägen för bussen var full med ungdomar som hade varit på vätterfesten.

Idag har vi varit i en lekpark och lekt och Oscar har varit på jätte dåligt humör hela dagen idag. Men nu sover han så hoppas han är en smula gladare när han vaknar igen. Har inga planer för resten utav dagen, funderar på att göra inbakad fläskfilé med kantarellstuvning till middag.

Imorgon är väl egentligen den dagen jag längtar allra mest efter för då ska vi gå och titta på ett hus, så vi får hålla tummarna att inga andra kommer dit =)

potträning

Idag har oscar varit på dagis igen och han tyckte att det var roligt som vanligt! han hade lekt bra och ätit bra med mat. Medans Oscar var på dagis så har jag varit ute och gått, stirrat på datorn och blivit rastlös.. är verkligen inte van vid att vara ensam och bara kunna sitta ner.

Får se vad det blir av resten utav dagen, ska nog gå och köpa en potta åt oscar. Han har nämligen börjat använda kalsonger när han inte har blöja på sig, och gissa om han är stolt springer och tittar i spegeln hela tiden.
Så nu tänkte jag gå vidare till nästa steg, potträning! får se hur det går får väl spä på lite extra att han har så fina kalsonger men att dom får man bara ha när man inte har blöja.




Lite blandat!

Kom på att det var längesen jag tömde mobilen på bilder, så här kommer lite blandade bilder!


Här trivs Oscar som bäst, i skogen bland blåbärs riset!


Det här tycker jag är roligast att plocka!



en cool liten kille.


Jocke fiskar, jag solar!


hej hopp!

Inskolningsdag 3 avslutad och den gick toppen bra, Jag var med en stund i början men sen så pussade jag Oscar och sa hejdå. Och det gick jätte bra knappt så att han hade tid med att säga hej då och det är ju ett bra betyg.
Oscar hade haft det jätte roligt ute han hade kört bil, tittat på dom stora barnen som hoppade och skrattat lite åt dom och så hade han lekt i sandlådan. Han hade inte ätit så jätte mycket mat men mycket melon, bättre än inget!

Jag har städat och pratat i telefon med emma som äntligen har kommit hem och på fredag ska vi ses, längtar!
Får se vad som händer resten av dagen kommer nog bli en inne eftermiddag då det blåste upp till storm precis usch och fy!

Inskolningsdag 1 och 2

Nu har vi påbörjat inskolningen och den går riktigt bra tycker jag. Oscar tycker det är roligt att gå dit och vill helst av allt gå direkt efter frukost med pyjamas på.
Väl där så leker han gärna med Anton och har fullt upp med att prova på alla nya leksaker. Idag var första gången vi var med på uteleken och det funkande bra, ville nog gärna vara lite större så att han hade kunnat cyklat riktigt fort med dom stora barnen. Har dock inte lämnat han själv än utan funnits i hans närhet hela tiden, men imorgon blir det nog att vara med en liten stund för att sen lämna han själv med en fröken. Jag tror att det kommer att gå bra, han är trygg i sig själv och vågar göra det mesta.




















söndag.

Vet ni vem jag saknar just nu, min emma har inte träffat henne på över tre veckor så nu tycker jag att hon kan packa ryggsäcken och komma hem!

Imorgon är det ny vecka och nya tag som gäller, måndagen kommer att bli lite hektisk då vi ska till Oscars nya förskola, där vi ska vara mellan 9-10. Sen blir det till att cykla hem fixa lunch för att sedan ta bussen in till Jönköping. Ska nämligen besöka arbetsförmedlingen i morgon, jippi!
Men snart är det slut på det och då hoppas jag på att jag aldrig mer ska behöva gå dit!!

Blivande Student!

Kom hem från Blekinge med en härlig nyhet, nämligen att jag ska bli student hihi. Ska läsa till Fritidspedagog, eller om jag väljer inriktning mot förskola senare. Vilket fall som helst så kommer jag inte vara mellan två jobb längre utan jag kommer att vara studerande!

Nu sitter jag mest och väntar på att Oscar ska vakna så att vi kan cykla iväg och bada!


Hemma igen!

Igår kom vi hem från Örebro, men inte kunde vi lämna familjen Kihlberg kvar där! Så vi tog med dom till Jönköping. Nej riktigt så var det inte utan min syster Maria blev så sugen på att plocka kantareller så att hon tog med sig pojkarna och följde med.
Både igår och idag har vi alltså plockat kantareller fick nog ihop nästan 13 liter! Så nu är både Maria och mamma nöjda!
Nu sitter jag och Jocke och andas ut lite för i morgon är det dags igen, då far vi till Blekinge till min bror med familj! Det ska bli kul att åka dit igen var jätte längesen vi var där nu och så ska det bli kul att träffa Emma och Isak.

Snart börja real houswives of new york!!

Örebro.

Nu händer det grejjer förstår ni, efter en snabb överläggning så beslutade vi att jag och Oscar skulle följa med mamma och pappa till Örebro där kusinerna Nisse, Pelle och Olle bor. Så i fredags åkte vi och nu är vi här. Kan ju säga om så att Oscar befinner sig nog i himmelriket just nu! Han har alltid någon att leka med, massvis med leksaker och vi har både åkt båt och tåg!
Här kommer vi vara kvar tills på måndag så vi får se vad vi kommer att hitta på i morgon!

fortsatt trevlig kväll och helg!

RSS 2.0