mysdag med Oscar

Idag har vi mysdag jag och Oscar, första gången vi är själva en hel dag på flera månader. Har inga planer för dagen utan tar det lite som det kommer. Just nu sover oscar och sen blir det käk och efter det går vi nog ut en sväng!

Är hemma resten av veckan eftersom jocke började jobba idag och sen nästa vecka är det dags för inskolning, hjälp vad tiden går fort, nästan för fort. Men jag tror att det kommer bli jätte bra på förskolan, Oscar är inte så reserverad för andra människor nu. Vilket han var när han var lite mindre då illtjöt han så fort någon annan än jag eller jocke höll i honom. Det var faktiskt en ganska jobbig period och just då kändes det som att det aldrig skulle försvinna. Men som tur är gick det över, och han blir alltid glad när han ser andra barn!

Imorgon ska vi på en liten utflykt, vi ska nämligen till rosenlundsbadet och bada vilket Oscar kommer att älska!
Och på torsdag ska jag på bio woho!!!

snart lördag!

Så var ännu en vecka till enda. Dagen började med jobb 6.30 till 15.30 (och ja vi var ute eller mest jag var ute i snö stormen).
Men nu är det knappt någon snö kvar bara äcklig slask!!! usch varför kan inte våren komma på riktigt vill inte ha mera snö nu. Vill kunna använda ljusa jeans, converse och min nya skinnjacka! och det är nu!

Imorgon kommer en dag som jag har längtat efter hela veckan, jag ska nämligen gå på stan med min kära mamma och min kära syster det ska bli riktigt roligt, och sen på kvällen så ska jag till emma (matte) på lite fest. LÄNGTAR!

Glöm nu inte att det är earth hour i morgon!

en lekdag.

Dagen började med uppstigning kl 0500 och hör och häpna det var inte Oscar som väckte mig utan alarmet. Kl 6 begav jag mig till jobbet (3min bort) och sen har det varit fullrulle vill jag lova!!

En lek eftermiddag i friadalen med emma och hennes kusiner Noah och Olivia jätte söta var dom och ville bara åka pulka!
Efter det var Oscar helt slut och somnade som en stock i bilen hem. Hem och göra våfflor vilket Oscar tyckte va mums! sen att han inte somnade förrens vid 2030 ikväll, gör att man blir rätt så trött...men men kul har han haft!


sötnosen med min gammla mössa på huvudet!!


alla barnen + emma i lekparken!

söndag hela veckan...

hehe nej inte riktigt, mest bara att jag varit upptagen, jobbat sent de flesta dagarna plus att det trådlösa internet slutat funka, och då kan jag inte sitte i soffan framför datorn utan måste sitta i sovrummet. Hur osocialt är inte det? när man jobbat en hel dag och sen sätta sig i sovrummet med datorn i knät istället för att umgås med min familj? nej inte så kul!

Men idag så börjar jag inte förrens kl13- 16.30 så det blir en kort dag. Ikväll ska jocke och pappa iväg och titta på den nya clintan filmen vad nu den hette. Vad är det som händer egentligen SNÖ??? nu hade ju våren kommit och jag har till och med investerat i en ny skinnjacka lovely!!! och så kan jag inte använda den för att det ska vara vinter usch o fy!

Oscar gör stora framsteg i språk och tal nu, han kan säga där och titta och så härmar han en hel del nu, så jag tror inte det dröjjer så länge tills det poppar ut fler ord.


söndag

Idag har det varit fullrulle hemma, min stora syster Maria med familj, mamma, pappa och Therese har varit hos oss och ätit lunch. Oscar tyckte det var jätte roligt att ha kusinerna på besök, och han hängde med Olle i hans lek! Massor av nya kläder och leksaker fick han ärva. Så nu behöver vi inte leta efter regn jacka mer för vi fick en fin polarn och pyret jacka med tillhörande fleece.

Nu sitter jag hos Therese har varit på en Mary Kay visning, jätte kul att få prova nya produkter och trevligt sällskap!

.

Idag har jag jobbat från kl 9-18, lång dag! så nu är jag jätte trött och ska sova.
Imorgon jobbar jag kl 8-16.30.

Nu orkar jag inte skriva mer godnatt allesammans!


kära dagbok....

idag har jag gått 15000 steg alltså är jag värd lite chips nu framåt kvällen.
Jag, Jocke och Oscar som låg och sov i vagnen var ute på en riktig lång promenad idag ca 1,5 timme! Efter det gick vi till en bytardag här i habo och Oscar fick en stor leksak för 100 kr och två små böcker för 15 kr riktigt billigt var det, men tyvärr fanns det inte så mycket ytterkläder kvar när vi kom så ingen regn jacka idag inte. 

svar.

Olle och Maria: hehe Oscar skulle nog ha ganska svårt för att inte nudda golv leken, men han vill gärna leka jaga mig leken när vi ses till nästa helg!! kram på er så länge!!

dagen idag började kl 03.40

Imorse (inatt) kl 03.40 vaknade Oscar och bestämde sig för att det var morgon, ja vad gör man efter att försökt lägga honom i en timma utan några resultat jo man får vackert kliva upp ur den varma sköna sängen och acceptera läget. Hårt men sant.

Eftersom dagen skulle bli väldigt lång i och med den tidiga timmen så bestämde vi oss för en utflykt, vi åkte till stadsparken och där mötte vi Anton, Lina och Åke. Riktigt roligt hade små grabbarne och rutschkanan för helt klart populärast! Tänk att dom redan delar intressen ;)

Imorgon lördag ska vi på bytardag här i habo och jag hoppas jag ska hitta en regn jacka till Oscar en liten längre än den han har nu.


Trevlig kväll och helg!

jag är en målare.

ja varför inte byta inriktning bli målare kankse? sätta lite färg på världen!

Det är iaf vad jag har ägnat dom senaste kvällarna åt, just att måla kanske inte så mycket färg utan mer siden grått men fint blev det iaf!! Har även satt upp en vägg dekoration i från IKEA mycket fint må jag säga!


bilden blev åt fel håll men ni kanske ser ändå!


Oscars nya mössa!

Idag var vi och lekte i en lekpark, när vi hade varit där en stund så kom det ett dagis dit och lekte med, barn i Oscars ålder. Det tyckte Oscar var riktig roligt han gick och skrattade och pekade på dom hehe... Så han ville absolute inte gå hem och äta mat. Härligt väder idag med ritktig vår känsla fick jag så jag tog på mig mina nya jeans leggings och en ny rosa klänning!!! Hoppas det blir sånt här väder hela veckan. Kanske blir en tripp till stadsparken idag om vädret håller i sig. 

söndag

helgen har verkligen gått fort! Fredagen var händelserik med after work på john bauer hotel som var skit!! Män som hatar kvinnor var verkligen jätte bra, spännande även fast man läst boken.
Efter filmen så gick vi och käkade, missade bussen så vi fick vänta på 23 bussen. Missade även den bussen eller missade och missade vi fick inte åka med den eftersom det saknades 50 öre på mitt busskort och jag fick inte lägga till 50 öre kontant. Irriterande!
Så jocke ringde till en kompis och frågade om han kunde komma och hämta oss för nästa buss gick inte förrens kl 01 kändes inte alls roligt att vänta 2 timmar till...men vi fick oss en bra promenad, vi gick från juneporten till netto!!

Igår bakade vi bullar mums!! också var vi ute och gick en sväng i det härliga vädret. Lördag kvällen slutade vid 20.30 då jag gick och la mig och sov helt slut var jag med tanke på att jag bara fått ca 5 timmars sömn natten innan!

Idag tar vi det lugnt, har städat och tvättat lite. 

RSS 2.0