Tatueringen

image29
tatueringen utan plast! sitter på ryggen skit snyggt blev det!

Bilder

image26

image27

image28
Kramar mr. tiger, blir helt stilla och lugn när han hör melodin spelas

.

tatueringen blev super snygg! och gjorde absolut inte så ont som jag trodde att den skulle göra! så nu står det Oscar på ryggen längtar tills jocke kommer hem så jag kan ta bort plasten!

Idag har jag o Lina varit ute och gått en sväng! visst blir man tio gånger piggare och gladare när det är solsken så funderar därför på om jag ska ut och gå en sväng till i eftermiddag. Har börjat med att ge Oscar baby massage på kvällen eller gjorde det igår iaf och planerar med att fortsätta också. Han tycker det är jätte skönt, ligger och tittar på en en helt avslappnad liten pojke. Och han sov så gott inatt vet inte om det beror på det men ska fortsätta iaf!

Ut med er i solen nu!!!

nu var det klart!

image25

nervös

fan nu börjar man bli nervös på riktigt........endå är det några timmar kvar hjälp!
tar 1246 tåget ska träffa syrran som ska shoppa kläder till dopet.

bebisar

Idag har Oscar sovit massor eller länge iaf vilket är ovanligt när det gäller han! Han sov från kl 1330 till 1600 blev ju nästan rastlös! Efter det bar det iväg på föräldrarträff, första gången vi fick se dom andra småttingarna (Oscar var sötast så klart). Vi skulle lära oss babymassage, men Oscar blev rädd för bvc tanten så det blev ingen mag massage för han utan fick vänta tills dom börjat med benen och det tyckte han var jätte skönt!
När allt var slut så satt vi föräldrar och pratade lite alla små bebisar hade somnat, väldigt avslappnande med massage alltså. En förälder kom på idén att vi ska åka och grilla korv och det blir ju skoj för nu har jag upptäckt att vi har mera gemensamt och mera att prata om än innan så för att summera första föräldrarträffen så var det jätte kul!

image24
oscar har blivit duktig på att hålla upp huvudet nu! det är nog nästan så att han tycker det är
lite roligt med! har börjat sträcka sig efter leksaker!

godnatt!!!

somna in sov så sött...

tänk att Oscar alltid sover så gott när man har en tid att passa hur kommer det sig?, han måste ha det på känn varje gång aja får väl väcka honom då så att vi inte kommer försent till prästen.

Tips om tävling

gå in på shopaholicmamman.blogg.se så kan ni vinna jätte fina skor!

Oscar den reserverade

jaha då var helgen över, känns som om dom flyger förbi. Idag har jag och Oscar sprungit runt i habo och uträttat lite ärenden. Gick till banken och växlade in små mynt jag hade sparat visade sig att det var hela 700kr inte illa sparat det inte! efter det skickade vi tillbaka byxorna Jocke har beställt får se vad han köper istället. Och nu är vi hemma igen. I morgon blir det träff med prästen vi ska prata lite om dopet som är på söndag. Shit vad nära det är nu, nästan lite nervös eller så kanske jag är nervös för att jag ska tatuera mig på Onsdag.... vill att dagarna ska gå fort nu så onsdag kommer snartsnartsnart.

Oscar har nu kommit in i en ny period i sitt liv då han ska stå upp hela tiden, super kul tycker han!
Har nu fått veta att det är bra att Oscar är lite reserverad mot främmande människor för att citera " ett barn som kastar sig in i nya relationer och miljöer kan känna sig mycket otryggt så lagom är bäst"
Så enligt mig måste ju det då betyda att Oscar känner sig trygg hos oss och att det är vi som är dom fasta människorna i hans liv, och det måste ju vara bra. Sen är det ju jätte tråkigt för dom som inte får hålla honom men som sagt det går nog snart över. Fick även ett tips att han kunde ha en filt eller snutte filt mot kinden som luktar mamma o pappa när han sitter hos någon annan.

Ska äta en frukt eller en cocos boll hm har inte bestämt mig!

Blåsigt

Jaha då var vi i blåsväder igen... nej men jäklar vad det tar i i bland frågan är ju om man vågar sig ut på en promenad utan att blåsa bort????! Jocke hjälper sin pappa med bilen och jag och Oscar är bjudna på 11 fika frågan är ju om man vågar sig ut.

Går dagen var super bra tog en tripp till vättersnäs och hälsade på emma! sjukt bra är det att träffa henne. Det tycker nog Oscar med han fick en real madrid haklapp av emma (bilder finns på golander.blogg.se). Och fina sommar kläder fick han av emmas mamma!

Har nu även fått min nya mobil, har inte upptäckt allt på den än men sjukt mycket bättre än den gammla!

Emma

oj vad han sover lill killen!  idag ska vi åka och hälsa på Emma i vättersnäs ska bli kul att träffa henne, vaar längesen nu. Får se vilket tåg vi tar men tror vi hoppar på det tåg som går 1246...

Fredag i dag!

Spruta

Idag har Oscar fått sin spruta usch stackars liten. Har det jobbigt nu skiker och har ont. Han har fått en alvedon så nu får vi hoppas på att det blir bättre!


Imorgon blir det promenad med Lina och Anton

busspromenadbuss

Dagen blev bra! åkte buss in till staden, tog vätterstranden till Therese (världens bästa). Gick till mammas jobb och överraskade! sen tog vi en sväng på A6 och inskaffade en 3månaders present till lillen för han är faktiskt 3 månader nu och då får vi gå på A6 igen! sen blev det buss till mamma och pappa kunde inte åka i bilen eftersom vi inte hade bilbarnstolen med oss. Skulle behöva en ihop vik bar som man kunde ta med sig överallt nån som kan uppfinna en sådan????? nej nu är det snart lägg dags....Dags för spruta i morgon också

GOD MORGON!

Idag bestämde sig Oscar för att vakna 6.30 inte så kul tyckte mamma! men men nu har han somnat igen iaf! Tror nog att det blir en sväng in till Jönköping och syrran idag! Kram på er

. . .

Måndags kvällen är här med CSI och två tröttisar, man kan ju undra om måndagar innehåller sömnpiller??? vilket fall så har kvällen varit bra. Jocke har gått en sväng med Oscar så jag fick lite ensam tid. Behöver man verkligen. Vill hitta på något roligt i morgon men kommer ju inte på något bra, blir själv hela dagen och kvällen då jocke ska hjälpa en kompis med hans bil. I morgon fyller oscar 3 månader, helt sjukt att han redan är 3 månader tiden har gått så fort. På onsdag är det dags för vaccination nr 1, blir att hålla sig hemma resten av dagen ifall han får feber eller ont. Kollade på almenackan och såg att det bara är en vecka kvar tills jag ska tatuera mig hjälp börjar redan bli nervös! Godnatt på er!


Promenix i "våren"

Idag har vi varit ute och gått jag och Oscar! lång runda blev det på hela 1 timme och 20 min! Oscar sover och jag sitter och väntar på att våra bästa år ska börja hmmm. har aldrig tyckt våra bästa år har varit en bra serie men när man gick hemma och var gravid så tittade man på tv hela dagarna och då blev det så att man fastnade i det!
Funderar på om jag ska överraska Jocke med god mat någon dag i veckan, är det någon som har något gott recept man kan laga?

SÖNDAG

Måste bara säga att det är så himla kul att vänner och släkt läser bloggen, det värmer i hjärtat när man får en kommentar från platser i Sverige man inte besökt på flera år!

Förlovnings festen var lyckad, god mat trevligt sällskap och mycket skratt! Huset däremot var inte någon höjdare hm tror hon som bodde där gillade blommor väldigt mycket så som på tapeter, gardiner och stolar...nej inget för oss alls väldigt mycket att göra. Efter hus kikandet bar det iväg till mina föräldrar. Våfflor, promenad och Syjunta!

image22
Promenad

image23
Matrix eller....?

Tvätt

Japp då var det helg med alla dess måsten, tvätt, städning och laga mat. Ikväll blir det förlovnings fest här hemma så det är mycket som ska fixas med. vill ju försöka kommaa ut en sväng i det vackra vädret med så det är lika bra att börja tidigt!

Härligt

Fredag idag o härligt att avsluta veckan med sol!

Gick en promenad med Lina o Anton men så trillade hjulet på hennes vagn av hela tiden så vi vände och gick hem istället.  Ikväll blir det lets dance och godis hoppas jag!

LÄKAR BESÖK

Vikt 6,3kg
Längd 61,5 cm

Han har nu vuxit och blivit ännu större lilla Oscar läkaren tyckte han mådde jätte bra, o såg frisk ut!
Inga dåliga nyheter!

jkpg

image21
bilder från i går syrran therese

Solsken

Vaknade idag upp till solsken, underbart! fixa i ordning oss och sen åka in till ica maxi o handla mat efter det får man se vad som händer! Läkaren 14.15 får ej glömma!

ALLA HJÄRTANS DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PUSS O KÄRLEK TILL ALLA SÄRSKILT FAMILJ O VÄNNER

................................................................................................................................

Hur mycket vet jag om min pojkvän?

Namn: Joakim Stefan ...........
Ögonfärg: Bruna ibland Gröna
Födelsedag: 27 november
Klädstil: Jeans & tshirt
Hårfärg: brunt
Favoritfärg: ?
Favoritmat: haha, kebab, pizza, tacos.
Har han färgat håret nån gång? nej
Har han klippt sig någon gång? Ja
Har han piercat sig? Nää
Dricker han? Inte särskilt ofta, längre.
Röker han? nej
Vad heter gatan han bor på? ny..........
Vad har han för mobil? ?
Vad har han för färg i sitt rum? Grönt,grå typ
Har han någon/några systrar? En
Har han någon/några bröder? nej
Vilken mat hatar han? allt med champinjoner i
Vad tror du att han skulle göra om han vann en miljon? Spara det till ett hus.
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? leka med oscra
Vad heter hans pappa och mamma? marie och leif
Har han bråkat med nån någon gång? nej
Vad brukar han göra på helgerna? umgås med mig & Oscar
Vad har han för musiksmak? bob dylan
Hur träffades ni? på hans jobb
Vad påminner dig om han? mycket
Vad var det första du sa till han? hej
Vad brukar ni oftast skicka sms om? kan du köpa med dig det hem? (:
Är han beroende av något? snus
Vad kallar du han? Jocke pocke
Vad kallar han dig? susanne el surr
Idrottar han? Han  vill börja springa
Vad har ni gemensamt? Oscar så klart, att hitta en egen bostad
Om du skulle ge han en present då han fyller år, vad skulle det vara? skulle ju vilja ge han ett hus eller en raggarbil om man hade pengar, annars nya strumpor utan hål (:
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vilka skulle det vara? snygg, mysig, rolig

världens bästa!

image20
Fick nu på bild när Oscar håller (nästan helt själv) i sin leksak!

världens bästa sambo har jag, han har tagit ledigt hela torsdag, så på torsdag blir det mys, 2 månaders (fast han är snart 3) läkarundersökning, handla mat och gå till banken ska nämligen kika på hus på söndag!
Också är det ju alla hjärtans dag!

Vad gör man!?

Ja vad gör man när man inte kan sova hmm sätter sig framför datorn! kanske inte det bästa men ett bra sätt att fördriva tiden på. 


image15

Stora vackra ögon! fin bild som ellie tagit!

image16

 

LÖRRRRDAG

Helgen är här den vi alla längtar efter även om man är ledig eller jobbar!
Jocke, jag och en sovande Oscar gick en lång promenad på förmiddagen 1,5 timma och där med ett kilo lättare? hoppas kan man väl!!!! Nu sitter vi i soffan vi tre Oscar kikar på pappa han är roligare än mamma för tillfället.

Annars blir det tacos i dag. Har bestämt faddrar till dopet nu Therese min syster och Martina Jockes syster. Ska väl försöka hinna baka bullar nån dag denna helg i morgon kanske det hinns med!

TREVLIG HELG!!!!!!!!!

TORSDAG 7 FEBRUARI

Denna dag går i kärlekens tecken

                                   
även om det är en vecka kvar till Alla hjärtans dag så ska jag och jocke tjuvstarta lite redan idag! Idag har jag och min käraste varit tillsammans ett helt år. Ska nu ta och försöka summera året med honom


NYBERGS
SNYGG
KÄRLEK
FÖRÄLSKELSE
DELADE MENINGAR
JAG ÄLSKAR DIG
FLYTTADE UT TILL HABO
ULTRALJUD
MIDSOMMAR
HALMSTAD
VANDRARHEM
ÖGONBLICK
FANTASKISKA STUNDER
MYS
ETT OTROLIGT ÖGONBLICK 
OSCAR
2007-11-19
FÖRLOVNING
ETT ÅR!

Vi har bråkat klart vi har men kärleken till honom gör att man glömmer allt!

   Snart in till stan fika med hemkomna Ellinora och Emma

...AJ...

precis aj!! som i visdoms tand ):


Iväg till stan.
till BRIO

promenad och besök

Idag var jag och Lina ute på promenad gick en sväng lång uppförs backe iaf! har nu bestämt oss för att åka till brio någon kväll i veckan! shoppa.....

Therese är här nu och vi firade hennes lägenhets köp med greken och fika! Oscar sover och sover och therese har gjort han sällskap!

En ny sak som hänt i Oscars lilla liv är att det är något vitt som syns i tandköttet på han, kan det vara en liten tand på väg??
image12

image13

En långis

japp idag var det vackert väder och vad passar bättre  än en lång promenad på 1,5 timme!

image10

kort kort hår

image9

Det går för fort!

Denna veckan känns det som att det hänt mycket i Oscars liv han har börjat greppa om saker, lyfta huvudet jätte högt, dra sig upp av egen maskin och så igår så vände han sig helt plötsligt från rygg till sida det går så fort man hinner knappt med..

Emma var här igår svullo dag blev det med chips (em) , glass och godis (jag) behövde dock inte äta så mycket mat sen nä svärföräldrarna kom på besök. Oscar fick en fin sparkdräkt av farmor och farfar som jag har gått och tittat på ett tag men har tyck att det varit svårt att byta blöja då jag trodde att man var tvungen att ta va hela dräkten. Men upptäckte nu att det var knappar på ena sidan hela vägen ner(:

Nu ska jag och jocke göra oss iordning och sen gå och handla lampa!

RSS 2.0