Fru Norlin Svensson!

Tack alla våra nära och kära för en helt underbar helg!

möhippa!

Det börjar dra ihop sig till bröllop här i habo och än så länge har varken jag eller Jocke blivit sjuka så vi får hoppas på att det håller i sig!
Nerverna är iaf på helspänn här hemma och jag tycker det märks tydligt i skolan, för jag har nog aldrig kännt mig så ofokuserad som denna veckan, stackars lärare och skolkamrater!

I lördags var det min tur att åka på möhippa, riktigt kul var det och jag blev rörd över att det var så många som ville vara med, och bara för min skull. Tack alla för en helt underbar och fantastisk möhippa! Kände mig som en prinsessa hela dagen!
Vi började dagen på relaxen där jag fick bada med brudslöja på och allt hehe, efter det så åkte vi till make up store på A6 där jag blev sminkad utav en jätte duktig tjej efter det åkte vi hem till Emma och åt mat, spelade tjejkväll plus hade chokladprovning. Efter det åkte vi vidare till Huset där vi dansade hela natten lång!


 


panik!

usch fy och bläää!

Den värsta sjukdomen har drabbat oss och hotar vårat bröllop....

Oscar kräktes här hemma igår kväll så nu går man typ bara och hoppas på att man inte ska få det med och skulle man nu bli sjuk, att man blir det snart så att man hinner bli frisk innan bröllopet..
Sist vi hade äckelpäckesjukan så fick Oscar det först ett par dar, några dagar senare blev jag dålig och jag var nog dålig 4-5 dagar sen efter det så blev Jocke dålig...hm så ja bröllopet kankse blir katastrof!

*snälla snälla du där uppe, jag skiter i om det är sol eller regn bara vi inte är sjuka då!*

fiska!

igår var vi och fiskade vid en sjö utanför Habo, tyvärr blev det inte så mycket fisk men vi hade iaf tur med vädret ;)....


 


svensexa

hehe idag kom då dagen då Jocke skulle bli kidnappad, han såg riktigt förvånad ut när killarna kom och knackade på dörren, så jag hoppas han får det riktigt roligt idag trots vädret!
Jag vet lite av vad dom ska göra men långt ifrån allt så det ska bli kul att få se bilder och sånt efteråt!

Jag och Oscar har inte så mycket planerat för dagen, emma kommer nog så småningom men undra vad man ska hitta på tills dess.... Oscar vill nog gå till lekparken har jag på känn...

ledig= riktigt nice!

riktigt skönt att vara ledig idag, hittills har vi bara tagit det lugnt jag och oscar, och ja jag tror nog att resten av dagen kommer att se likadan ut!

Ihelgen har vi jobbat på som aldrig förr, grävt och grävt och lagt plattor och grävt lite till!! och vet ni vad nu är bara tre veckor kvar tills den 22maj!!! Hjäälp!

en liten lista till den 22 maj:

Fint väder och sol
Fint väder och sol
Fint väder och sol
Att alla kommer att ha det trevligt och roligt
Att allt flyter på och att inga otrevliga incidenter inträffa (typ snubbla, glömt maten osv.)

Det är det enda vi önskar oss hmm hoppas det blir så:)


RSS 2.0