en bra och en mindre bra dag.

Vilket härligt väder vi har haft i två dagar nu, knappt man kan tro att det låg snö på backen förra veckan! Den här veckan är jag som sagt ledig och hemma med Oscar vilket är underbart med tanke på vädret!!

Igår skulle vi ha åkt och badat men en av barnen som vi skulle åka med var magsjuk så vi skjuter upp det till nästa vecka istället. Stadsparken blev vårat mål istället, jag och Oscar tog tåget in till stan efter lunchen, där vi möttes av Emma.
Nästa mål var att hämta Olivia som är några månader äldre än Oscar. Efter det började vi ta oss upp mot stadsparken vilket inte var det lättaste med två vagnar var av en var en dubbelvagn riktigt tungt att köra! (eller så är det vi som otränade)

Stadsparken var full av lekande barn och mammor (nån enstaka pappa). Oscar tyckte det var jätte roligt att åka rutschkana, krypa i tunnlar, och titta på ankorna. Sen blev nog både Oscar och Olivia trötta i benen och vi bestämde oss för att gå ner mot stan och käka något. En toppen dag helt enkelt!

Idag är en mindre bra dag här hemma, då kylskåpet gick sönder i natt så det första jag fick gör i morse var att rensa ur och slänga massa mat vilket inte kändes allt för roligt. Tur att vi inte har stor handlat på ett tag.
Så justnu går vi här hemma och väntar på att elektriken ska komma och fixa det, innan dess kan vi inte ge oss iväg (snälla kom snart!) Oscar verkar riktigt sugen på att gå och leka i lekparken nedanför...

Ikväll ska vi gå på bio, en shopaholics bekännelser!

Kommentarer
Postat av: em

jaa det var en toppen dag!! (: tack

ohh den boken är så sjukt bra!!!!

2009-04-02 @ 13:37:29
URL: http://golander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0