Heta känslor

minsta sagt heta känslor här i soffan just nu, har hockey någonsin varit så spännande? har så få minuter någonsin gett så många mål man kan ju fråga sig det!
Har iaf en sambo här brevid mig som knappt kan andas och kommer då genast att tänka på att man borde filma allas reaktioner måste se himla roligt ut att se hur folk reagerar så kan man visa upp det på tv sen ex. som AFV hihi...

Dagen har varit himla bra måste jag säga, startade dagen med 45minuters promenad med två långa uppförs backar! Gick sen till Lina och Anton och fick fika mums. Var längesen man såg Anton förutom i vagnen då men, men nu så kryper han och är jätte duktig och oscar tyckte det var riktigt roligt att titta på han fick dessutom prova gåstolen nådde inte riktigt ner till golvet med fötterna men snart får vi gå och köpa oss en sån vi med! Efter fikat blev det promenad igen så ja efter idag får man hoppas på något minus när man kliver på vågen nästa gång.
Idag fick oscar palsternacka till middag mums tyckte han för han gapade så stort och nästan inget hamnade utanför! sen sov vi båda från kl 14-15 eller ja jag sov och oscar fortsatte att sova till kl 17!!!! Så många timmar är man verkligen inte van vid han blev väl trött av all frisk luft kan jag tro! snart är det natti natti här hemma!
sov gott! och hoppas på bra väder i morgon med för då har det varit sol hela veckan inte illa!

Kommentarer
Postat av: em

har är det svin kallt!!!

2008-04-17 @ 16:48:45
URL: http://golander.blogg.se
Postat av: em

ikväll så tar vi sm-guld :D

2008-04-18 @ 11:53:13
URL: http://golander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0