basilika och citron fisk.
4 portioner
Ingerdienser:
600g vit fiskfilé
1tsk salt
2-3 vitlöksklyftor
1/2 dl hackad basilika
3dl kelda sås lovley lemon
1dl riven ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 225grader. Salta fisken och lägg i en ugnsäker form. Skala och skiva vitlöken. Strö vitlök och basilika över fisken. Häll såsen över fisken och strö över ost. Stek i mitten av ugnen i ca 20 minuter, klart!
Tro mig smidigare blir det knappt, och gott med! Oscar gillar det han åt två portioner när vi lagade det igår! Fast vi gjorde utan ost och det gick med bra.
Ingerdienser:
600g vit fiskfilé
1tsk salt
2-3 vitlöksklyftor
1/2 dl hackad basilika
3dl kelda sås lovley lemon
1dl riven ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 225grader. Salta fisken och lägg i en ugnsäker form. Skala och skiva vitlöken. Strö vitlök och basilika över fisken. Häll såsen över fisken och strö över ost. Stek i mitten av ugnen i ca 20 minuter, klart!
Tro mig smidigare blir det knappt, och gott med! Oscar gillar det han åt två portioner när vi lagade det igår! Fast vi gjorde utan ost och det gick med bra.
Kommentarer
Trackback